Domů > Magazín > Hubnutí

Fitness jídelníček na hubnutí: Jde to i zdravěji!

Přestože je fitness strava velmi oblíbenou cestou k hubnutí, zahrnuje obrovské množství živočišných produktů, jejichž konzumace má nepříznivý vliv na naše zdraví. Jde to ale i jinak – v našem článku si ukážeme jídelníček na hubnutí na způsob fitness, ale mnohem zdravěji – podle Jíme Jinak.

Fitness jídelníček na hubnutí či tvarování těla běžně nastavuje výživový poradce nebo trenér na míru. Stanoví optimální příjem kalorií za den a dle něj se sestavuje každý den jídelníček pomocí kalorických tabulek. Jídlo se váží, počítá, vymýšlí se kombinace a potraviny tak, aby se splnil nejen denní příjem kalorií, ale také rozvržení makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny).

My v Jíme Jinak vám ukážeme, jak se lze stravovat ještě o kus zdravěji a vyhnout se důsledkům konzumace živočišných potravin, které jsou při fitness stravě časté. Inspirujte se našimi chutnými recepty.

A jak to děláme v Jíme jinak? Kalorie už dávno nepočítáme. Je to zbytečná ztráta času, energie a dlouhodobě neudržitelný styl stravování (pokud se člověk vrátí zpět ke klasické stravě, následuje tzv. „jojo efekt“). Redukční jídelníček s prvky fitness podle Jíme Jinak vám pomůže zdravě zhubnout na optimální váhu (tedy takovou, která je ideální pro konstituci vašeho těla) a v porcích se nemusíte omezovat. Máme vyzkoušeno, že díky JJ stravě lze podávat velmi dobré sportovní výkony i bez zbytečných doplňků stravy.

Redukční jídelníček na fitness způsob

1. den

Snídaně: Posilující miso polévka s rýžovými mochi

Oběd: Jáhlové karbanátky, zelenina a dip dle výběru

Večeře: Ligurské trofie s fialovou brokolicí

Tipy na svačiny: Bezlepkové cookies s oříšky, jemný čočkový krém s kváskovým chlebem

2. den

Snídaně: Jáhlová kaše

Oběd: Vegarbonara

Večeře: Rychlá večeře co dům dal

Tipy na svačiny: Donuty naslano, rýžový dort se švestkovým rozvarem

3. den

Snídaně: Miso polévka s bršlicí

Oběd: Dýňové špagety s pestem

Večeře: Italský fazolový salát

Tipy na svačiny: Foccacia z žitného kvásku, kakaové donuty

4. den

Snídaně: Miso polévka s mrkví a daikonem

Oběd: BBQ tempeh žebírka, dušené zelí, knedlíky

Večeře: Zelňačka s tofu

Tipy na svačiny: Štrůdl bochánky, slané ovesné sušenky

5. den

Snídaně: Zahuštěná ranní polévka

Oběd: Kukuřičné tortilly s pikantní náplní bez masa

Večeře: Smažené rýžové nudle se zeleninou

Tipy na svačiny: Pórkové tyčinky s libovolnou pomazánkou, kokosový chia pudink s ovocem

6. den

Snídaně: Krémová jáhlová kaše s kaštany

Oběd: Špaldová míchanice

Večeře: Fazole s batátem a lopuchem, rýže

Tipy na svačiny: Plněné datle, cuketové carpaccio

7. den

Snídaně: Miso polévka s řepou a fazolkami

Oběd: Quinoový salát s krémovou zálivkou

Večeře: Pikantní indická mrkev

Tipy na svačiny: Celozrnné kornouty s paštikou, ovocká kostka s meruňkami a broskvemi

Zhubněte 5 kg za 14 dní

Pokud chcete mít jistotu, že tentokrát změnu skutečně uděláte a budete se radovat z postavy do plavek, přidejte se k nám do programu, který je na to speciálně zaměřený. Prošlo jím úspěšně už několik tisíc lidí. Jejich příběhy o zhubnutí a uzdravení s Jíme Jinak si můžete přečíst na těchto stránkách. Jestli chcete zhubnout až 5 kg za 14 dní, a to bez hladovění a chemických hubnoucích přípravků, tak vsaďte na náš 14denní hubnoucí program s profesionálně sestaveným vyváženým jídelníčkem.

Provedeme vás za ruku, krok za krokem. Na každý den pro vás máme připravený jídelníček, recepty, videa, snadné cvičení a hlavně obrovskou dávku motivace a naší profesionální živé podpory. Naučíme vás základy zdravého jídelníčku, co jíst, co nejíst, jak suroviny kombinovat, kdy jíst, co pít a jak to všechno doma prakticky zvládnout. Odpovíme a poradíme s jakoukoliv otázkou, která během kurzu přijde. Jsme v programu s vámi.

“Když se mě lidé ptají, jak je možné, že v kurzu dosahují účastníci rychle takových výsledků, tak odpovídám, že ve hře jsou dvě zásadní věci. Zaprvé velmi chutný a efektivně sestavený jídelníček, podle kterého to s námi zvládnou i úplní začátečníci, kteří jsou překvapení snadností přípravy a nadšeni tím, že jim zdravé jídlo chutná. Maminky si pochvalují, že to s nimi jedí i děti a neodporuje ani tatínek. Zadruhé, a to je zásadní, je v kurzech živá podpora skupiny, kdy společně jdeme za stejným cílem, sdílíme svoje radosti i starosti a pomáháme se navzájem. V programu jsme živě s vámi připraveni pomoci a máme k ruce i odbornici na duši v podobě psycholožky Zuzky. To je naprosto neocenitelná součást našich kurzů,” doplňuje Eva Cikrytová, autorka projektu Jíme Jinak.

Zhubněte do plavek za 14 dní

Díky propracovanému ucelenému programu to hravě zvládnete. Ukážeme vám, jak hubnout bez hlídání kalorií, hladovění a navíc zdravě. Zjistíte také, že shodit přebytečná kila není tak těžké, a ještě se u toho dobře najíte. Projezte se s námi ke štíhlosti!

Co vás v našem programu čeká?

  • Online obsah ve formě videí,
  • hubnutí z pohodlí domova,
  • žádná dřina a chemické koktejly,
  • 14denní akční plán,
  • zdravé vaření z prvopotravin,
  • jídelníček na 14 dnů s navazujícími recepty,
  • nákupní seznamy,
  • přes 60 ověřených receptů,
  • 11x video vaření,
  • online video cvičení,
  • denně motivační video,
  • uzavřená diskusní skupina,
  • naše živá podpora.

Pokud se vám naše recepty líbí, pojďte vyzkoušet dietní jídelníček v našem svižném programu Hubneme do plavek. Už za 2 týdny uvidíte výsledky.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Jídelníček na hubnutí online

Chcete se zbavit nadbytečných kil nebo zdravotních potíží pramenících z nadváhy či nesprávných stravovacích návyků? Neztrácejte čas hladověním – dejte radě...

Jídelníček na hubnutí pro muže

Správné zdravé stravování je pro muže stejně důležité jako pro ženy, ať už jde o návrat ke zdravé hmotnosti, udržení pevného zdraví nebo zlepšení celkové p...

Zdravý jídelníček na hubnutí zdarma: Krok za krokem k vašemu vysněnému tělu!

Zdravý jídelníček na hubnutí nemusí být drahý, máme pro vás jeden úplně zdarma. Se znalostmi principů zdravého stravování podle Jíme Jinak a vzorovým jídel...
51
12

Sacharidy a štíhlá vyrýsovaná postava – jde to dohromady?

Po sacharidech se přibírá. Když chci hubnout, musím sacharidy vyřadit nebo eliminovat. Nejlépe jít do nějaké formy nízkosacharidové diety (např. keto dieta...
62
8

Hubnutí po 40

Oslavila jste 40. narozeniny, kila nemile naskakují, zkoušíte všemožné diety a nic dlouhodobě nefunguje? Zkuste tyto 3 věci. A nebojte, o dietu nepůjde! Uk...

Jídelníček na hubnutí po 50

S přibývajícím věkem si na těle všímáme některých změn, které nás moc nepotěší – obzvlášť přibývající kila. I když může být hubnutí po padesátce obtížné, m...