Sleduj nás

Boris Marhanský: Chtěl jsem si s Novotným podat ruku a urovnat spory, ale skončilo to nadávkami. Tímto mé snahy končí

Boris Marhanský: Chtěl jsem si s Novotným podat ruku a urovnat spory, ale skončilo to nadávkami. Tímto mé snahy končíFoto: RFA / OKTAGON MMA

Pokud jste si mysleli, že se největší válka o víkendu odehrála při fotbalovém derby v Edenu, tak jste na omylu. Sobotní rapový koncert v pražské O2 areně totiž nabídl osobní setkání dvou znepřátelených bossů československých MMA organizací.

V poslední době se zdálo, že RFA trochu zmizelo z hledáčku Ondřeje Novotného a hlavním nepřítelem se stala organizace RedFace. Jak ukázal koncert skupiny Kontrafakt, která do Prahy přijela ve složení Rytmus, Ego a Anys, ani na této frontě boje rozhodně neutichly. Sice se zatím můžeme opřít pouze o vyjádření Borise Marhanského, které poskytl webu mmashorties, ale i z něj je jasné, že v O2 areně bylo opravdu dusno.

„Šli jsme s Tinou na after-party po koncertu Rytmuse a hned na úvod, když jsme vešli do VIP sektoru, tam seděl Attila, se kterým jsme se pozdravili. Hned za ním seděl Novotný, se kterým se Tina pozdravila, a tím, že jsem kolem něj musel projít, tak jsem si řekl, že nebudu jak malé dítě dělat, že ho nevidím. Normálně jsem ho pozdravil a řekl, jestli si podáme ruce a zapomeneme na všechny spory. Na to mi arogantně odpověděl, že by si s člověkem, jako jsem já, nikdy ruku nepodal, což mě samozřejmě nenechalo chladným. Čekal jsem totiž, že se nad tu situaci dokáže povznést. Nestalo se tak, vyměnili jsme si pár nehezkých slov a pak nás Attila rozdělil. Každopádně to byl můj poslední pokus o to mít s tímhle člověkem nějaký normální vztah!“


Z vyprávění promotéra RFA je jasné, že se pokusil přijít se vstřícným gestem, ale bylo mu prakticky plivnuto do tváře. Taková reakce je většinou znakem absolutní arogance, nebo naprosto extrémní antipatie. Kde je pravda v tomto případě, ví pouze Ondřej Novotný. To, jak se na nově vzniklé organizace nejužší vedení OKTAGONu dívá, prozradil v nedávném interview Pavol Neruda.

„My jsme si to odmakali. Začínali jsme v menších halách a pak šli do větších. Teď jsou tady lidé, kteří si myslí, že se dá podobný vývoj přeskočit. Skoupí bojovníky, všechny přeplatí a myslí, že to bude hned fungovat. Pak jsou tady organizace, které se snaží zaujmout sprostým a primitivním obsahem. Šokování lidí krátkodobě funguje, ale je mi líto, že se někdo vydává touto cestou,“ prohlásil jeden z šéfů OKTAGONu pro CNN Prima News. O kom Neruda hovořil, je zřejmě každému jasné, a proto nás mír na domácí scéně hned tak nečeká.



Další články