Sleduj nás

To je štěstí! Tadeáš Růžička si bude vydělávat miliony. Před sebou má dva životní a dobře placené zápasy

To je štěstí! Tadeáš Růžička si bude vydělávat miliony. Před sebou má dva životní a dobře placené zápasyFoto: Clash of the Stars

Tadeáš Růžička už brzo dostane šanci ukázat, co v něm je. Nejprve zabojuje o mistrovský titul a pak na něj bude čekat druhý postojový talent z české scény Václav Sivák.

Veškeré kauzy jsou tytam. Dle právníka je Tadeáš ze všech problémů prakticky venku a žádné odsouzení mu rozhodně nehrozí, díky čemuž se mladý bojovník může plně soustředit na svoji kariéru.

Ta bude restartována již 11. listopadu v pražské UNYP Areně, do které Mawar zamíří po boku Jacoba Mikuly, se kterým svede bitvu o mistrovský titul v divizi do sedmdesáti kilogramů. Připomeňme si, že Tadeáš za svůj poslední fight v Clash of the Stars dostal přes tři sta tisíc korun, teď by se jeho finanční odměna neměla příliš lišit. 


Duel se Sivákem

Titul je úžasná věc, ovšem hlavní odměna přijde až v zápase následujícím. Celá tuzemská MMA scéna několik měsíců, ba možná dokonce už i let, čeká na Růžičkův zápas s Václavem Sivákem. A ten se nezadržitelně blíží.

„Duel mezi Růžičkou a Sivákem je v řešení. Ideálně k němu dojde příští rok a uskuteční se zřejmě (opět) v UNYP Areně,“ odhalil na svých sociálních sítích promotér RFA Boris Marhanský, který tak vesměs potvrdil své úmysly. 


Milionová výplata

Sám Marhanský několikrát zmínil, že tento souboj nebude zrovna levnou záležitostí, ale protože ho všichni chtějí vidět, rozbije kvůli němu prasátko. O jaké částce se bavíme, to Sivák s Růžičkou prozradili na tiskové konferenci RFA ze závěru minulého roku.

„Tohle je boj, který nemůže jít pod milion. To je můj cíl, tolik bych za něj chtěl dostat," uvedl Mawar. 

„K tomu zápasu dojde, když za něj uvidím pořádné prachy. Pokud má Tadeáš dostat jedničku, pak já chci jedničku a půl,“ přidal Vašek, který je považován za nejperspektivnějšího mladého českého zápasníka mezi postojáři.


Věci se daly do pohybu

Jak sám šéf RFA Boris Marhanský před několika dny potvrdil  našemu webu, kdyby mu šlo o kvalitní promo, pak by duel mezi Růžičkou a Sivákem naplánoval už teď na podzim. Protože má ale v lehké váze zápasníka, co si zaslouží jít o titul (Jacoba Mikulu), tak Siváka přesunul na příští rok.​ Fanoušci proto zůstanou v napětí o něco déle, nikoliv však už o moc. 


Další články