Sleduj nás

Ladislav Tišer: Benda není špatný člověk, ale už musí dostat. Teď vyřídím jeho a pak jdu na Grznára

Ladislav Tišer: Benda není špatný člověk, ale už musí dostat. Teď vyřídím jeho a pak jdu na GrznáraFoto: Clash of the Stars

Z celého zástupu romských soupeřů Ladislav Tišer pevně věří, že to bude zrovna on, kdo Karlose Bendu srazí na kolena.

Od samotného začátku, co Clash oznámil, že se proti Karlosovi v jeho dalším zápase postaví tři Romové, panuje velké pozdvižení. Mnoho lidí se podivuje nad bizarností tohoto souboje a diví se tomu i samotné trio protivníků. Všichni do jednoho tvrdí, že nepotřebují žádné „posily“, aby si s člověkem Bendových kvalit poradili.

„V první řadě chci říct, že doteď stále moc nechápu, proč si Karlos do zápasu bere tři Romáky a proč nechce jít jen se mnou. On si myslí, že když porazil Jardu Kotlára a Diega Kotlára, tak že to se mnou nebude jiné, ale bude. Opravdu bude a v kleci mu to určitě ukážu,“ slíbil Tišer, který žije v Anglii, kde se také připravuje.


Výhodou mu je i to, že na Karlose půjde jako druhý v pořadí. Tedy za předpokladu, že vše neukončí už v prvním kole Dan Maďar.

„Dan je dobrý a šikovný kluk. Věřím tomu, že my dva jsme schopni Karlose porazit. Jediný, kdo ho určitě nedá, je Dolari Plzňako. Věřím ale tomu, že až k němu se ten zápas nedostane, že to nepřejde přes moje druhé kolo,“ sdělil nám vypracovaný muž, který je členem zkušeného sekurity týmu, s nímž v Anglii hlídá mimo jiné i domy celebrit.


Krok číslo jedna teda Láďa splnil – dostal se do Clashe. A teď je jen na něm, zdali splní i kroky dva a tři. Dvojkou je porazit Karlose Bendu a trojkou vyzvat a porazit Filipa Grznára. To je mezi romskou komunitou také velice oblíbené jméno.

„Až porazím Bendu, tak budu chtít hned Filipa Grznára. Ani proti němu to není nic osobního, ani jeden z těch dvou kluků není zlý člověk, ale chci si to s nimi dát,“ říká Láďa Tišer, který na rozdíl od mnohých svých kolegů údajně necítí k těmto rivalům žádnou zášť. Chce je však oba skolit.

Zdroj: Autorský text



Další články