Sleduj nás

Poslouchám, že jsem nula, ale jediné jméno, které vás zajímá, je moje! Starejte se už o sebe, vzkázal Václav Mikulášek fanouškům

Poslouchám, že jsem nula, ale jediné jméno, které vás zajímá, je moje! Starejte se už o sebe, vzkázal Václav Mikulášek fanouškůmFoto: OKTAGON MMA

Ostravský gangster očividně neprožívá nejpříjemnější období. Avizovaný konec kariéry, který trval jen čtrnáct dní, teď bohužel doplnil vyhazov z milovaného gymu. Václav na vše reaguje po svém a odhání od sebe poslední fanoušky.

Na pokakaného i záchod spadne. „Baba Jaga“ se po chvilkovém výsledkovém vzepětí vrátil zpět do bažiny neúspěchů a deprese. Vše korunoval vzdaný zápas na turnaji FABRIQ MMA, po kterém se o duševní zdraví svého bojovníka začal bát i promotér Ondřej Novotný. Aby nebylo špatných zpráv málo, přišlo prohlášení Vaškova milovaného týmu RPG.

„Václav Mikulášek již nenastupuje pod klubem RPG. A to z důvodu odlišného pohledu na jeho přípravu. Václavovy poslední zápasy byly bez naší přítomnosti, a to ze stejného důvodu,“ stálo v jasném stanovisku, pod kterým byl podepsán hlavní trenér David Vyvážil.


„Baba Jaga“ již na poslední dva zápasy trénoval ve své domovské Ostravě pod vedením trenérů, kteří jej připravovali na začátku jeho MMA kariéry. Mikulášek si spolupráci pochvaloval, ale zároveň přiznal, že mu chybí kvalitní sparingy, které měl k dispozici v pražském gymu. Na padáka z RPG pak Václav reagoval upřímným doznáním, které ukazuje na jeho sebereflexi.

„Poslední dobou jsem se nechoval jako týmový parťák. Nebyl jsem dobrý člověk. Nedělal jsem dobré jméno týmu, ani trenérům. Zasloužím si tohle. Je to čistě moje chyba. Reálně bych sám sebe poslal do p... Samozřejmě budu dál zápasit, jen si některé věci musím dát dohromady a najít cestu tam, kde jsem začal.“


Upřímná slova lítosti a uvědomění vlastních chyb bohužel neměly příliš vliv na reakce fanoušků, které Václav dostává. Jak už to bývá, z bývalé modly je nyní zlosyn. Přízeň MMA komunity je vrtkavá a Mikulášek momentálně zažívá tu negativní stranu. To se impulzivnímu borci očividně nelíbí, a tak nemá problém poslat všechny kritiky do patřičných mezí.

„Čau lidi, chci vás pozvat na dnešní akci. Ta se jmenuje běžte někam a starejte se o sebe! Poslouchám, jaká jsem nula, jak jsem tohle a tamto, nezajímavý a bla bla bla. Ale reálně jediné jméno, které snídáte, večeříte a možná i obědváte, jsem já. Když slunce svítí, každý vám klepe na rameno. Když světla zhasnou, tak…,“ zakončil Vašek poeticky svoji úvahu směrem k fanouškům.

Zdroj: OKTAGON MMA, Instagram Václav Mikulášek



Další články