Populární travesti skupina Screamers představí ve Vsetíně novou show

regiony

Originální program plný převleků, scének, tance i zpěvu čeká návštěvníky dalšího představení české travesti skupiny Screamers ve vsetínském Domě kultury.

Populární travesti skupina Screamers představí ve Vsetíně novou show
Ilustrační foto
30. září 2023 - 07:30

Pro velký zájem v letošním roce Screamers zavítají do kulturního domu již podruhé. Tentokrát lákají na zbrusu nový pořad nazvaný „Ve víru velkoměsta“. Představení se koná ve středu 22. listopadu od 19 hodin ve Velkém sále DK.

„Screamers budou ve Vsetíně vystupovat letos už podruhé. Vyslyšeli jsme přání diváků a rozhodli se zrealizovat tentokrát i podzimní představení,“ vysvětluje produkční z Domu kultury Eva Hennelová. Nejdéle působící travesti umělecká skupina Screamers do vsetínského Domu kultury jezdí už více než 20 let, letos v dubnu opět uchvátili vsetínské publikum svojí show „Vzhůru za hvězdami“.



„V podzimním termínu se mohou diváci těšit na novou show nazvanou ‚Ve víru velkoměsta‘,“ pozvala na večer plný poutavých tanečních čísel, originálních převleků a improvizace produkční Hennelová. Nové představení bude netradiční, strhující, a hlavně zábavnou sondou do života jednoho obyčejného velkoměsta, kde i všední den může nabídnout mnoho nevšedních zážitků.

Screamers jsou jednou z nejstabilnějších českých uměleckých skupin, která se etablovala na poli alternativního divadla v roce 1997. Představení slibují estetický zážitek postavený na syntéze hereckého, baletního a pěveckého umění.

Zlínskénovinky.cz informoval Ing. Jakub Šnevajs, tiskový mluvčí, Dům kultury Vsetín, spol. s r. o..

(rp,zlinskenovinky.cz,foto:dkvsetin)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 67%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif