Lenka Krobotová chce chránit své 2 syny z minulého manželství. Díky seriálu si uvědomila, jaké nebezpečí na ně číhá

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Lenka Krobotova
Zdroj: Nextfoto

Herečka Lenka Krobotová se v létě podruhé vdala. Až dva měsíce po svatbě odtajnila nějaké ty fotografie z události a o celé věci promluvila. Své ano řekla Krobotová fotografu Vladovi Bohdanovi.

Lenka už jednou vdaná byla. S muzikantem Václavem Havelkou má syny Šimona a Eliáše, připomíná Blesk.

Ani neúspěšné manželství ji ale neodradilo od toho, aby se vdala podruhé. Herečka je nyní šťastná po boku svého druhého manžela a dokazuje to i na sociálních sítích.

Pochlubila se fotkami

„S odstupem dvou měsíců chci poděkovat za to, že jeden z červencových dnů byl ještě krásnější než ostatní,“ napsala Lenka k několika fotografiím, které sdílela na svém instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lenka Krobotová (@lenka_krobotova)

Je na nich vidět, že si svůj velký den náležitě užila a že je teď opravdu v životě spokojená. Svatba proběhla ve velkém stylu a zúčastnilo se jí i několik celebrit. Mezi hosty se objevili například Jenovéfa Boková, Klára Melíšková, Václav Neužil či Jaroslav Plesl, uvádí Extra.

Žila prý v naivitě

Lenka se před časem stala hvězdou seriálu Zrádci. Ten popisuje dění ve světě drogové mafie. Herečka přiznává, že před natáčením žila v tomto ohledu v úplné naivitě a až díky seriálu mnoho věcí pochopila.

„Šokovalo mě, co všechno je možné a že drogy se dají posílat poštou. Žila jsem v úplně naivitě. Člověk si uvědomí, že je to boj s větrnými mlýny. Že doženete jednu stopu, a když už jste skoro u cíle, zjistíte, že ten člověk se vyměnil s někým jiným… Práce vyšetřovatelů je nekonečná a obdivuhodná,“ říká v rozhovoru pro Český rozhlas Dvojka.

Po své roli začala jinak přemýšlet i o svých dospívajících dětech. Uvědomila si totiž, jaké nebezpečí na ně číhá na každém kroku.

„Jediné východisko podle mě je s nimi o tom mluvit. Komunikovat, vysvětlovat, rozebírat do hloubky,“ říká.

Rodina je pro Lenku Krobotovou velmi důležitá. Pro své děti by udělala všechno a chránit je je pro ni úkolem číslo jedna. Teď má v tomto ohledu pomocníka. Její muž si podle všeho s jejími dětmi skvěle rozumí.

Zdroj: Blesk, Instagram, Extra, Český rozhlas Dvojka

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články