Není neobvyklé, že se hvězda showbyznysu nakonec stane psychicky narušenou nebo alespoň závislou na návykových látkách. Koneckonců, není se čemu divit. Své o tom ví i Lukáš Hoffmann. Často se tyto příběhy začínají psát už v dětství, kdy dotyčný ještě není na slávu a zejména psychický tlak připraven.

-reklama-


Je logické, že takový stav nemůže dlouho zvládat a vydává se na cestu alkoholu nebo rovnou drog. Je však zajímavé, pokud se něco takového stane dospělému člověku. Od něho by leckdo z nás očekával, že se se slávou snadno vypořádá. Bohužel hned za hranicemi Česka je herec, který je smutným příkladem toho, jak sláva dokáže člověka pohltit a odkopnout.

Lukáš Hoffmann a zašlá sláva

Pokud jste fanoušky seriálů televize JOJ, jako je Zoo, Mafstory, Pravá tvár nebo Odsouzené, na jejichž výrobě se podílela i televize Barrandov, určitě jste v nich nepřehlédli vysokého, svalnatého a nakrátko ostříhaného muže, kterého byste nechtěli potkat někde v temné uličce. Jmenuje se Lukáš Hoffmann.

Přestože za sebou Hoffmann nemá žádnou hereckou školu, před několika lety si ho všimlo vedení zmíněné Jojky, a přestože pro televizi nějakou dobu pracoval jako šofér tehdejšího generálního ředitele, díky svému vzhledu se začal objevovat před jejími televizními kamerami, v jejích různých počinech.

Pád na dno

Dnes je však realita zcela jiná. Už několik let se potuluje po bratislavských ulicích a zdá se, že se před televizní obrazovku hned tak nevrátí. Byl totiž přistižen, jak sedí zřejmě se svým kamarádem na obrubníku jedné z ulic slovenského hlavního města, a nebyl na něj vůbec hezký pohled.

Už delší dobu je známo, že je díky pádu zpět do drogového pekla, ze kterého ho vytáhla televize, značně vyhublý. Na nejnovějších snímcích ho však navíc můžeme vidět, jak sedí mezi hromadou harampádí. Na jednom ze snímků však můžeme vidět, že jeho společník něco opravuje. Je tedy jasné, že se snaží alespoň trochu vydělat, ale otázkou je, za co výdělek utratí.

Zdroje: Pluska, Csfd

-reklama-