InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písecká devatenáctka nadělila Rokycanům bůra

PÍSEK – Velice důležité utkání odehrála první říjnovou neděli písecká devatenáctka. Po první ztrátě v Tachově na hlavním hřišti FC Písek přivítala Rokycany. Týmu ze západu Čech patřilo třetí místo a na první Písek ztrácel pouhé tři body. Kdo ale čekal napínavý a vyrovnaný duel, byl na velkém omylu. Celek trenéra Petra Bílého už po prvním poločase vedl díky dvěma penaltám 2:0 a na trávníku kraloval i po přestávce. Ve druhé půli písečtí mladíci do rokycanské sítě přidali další tři přesné zásahy a slavili vysokou výhru 5:0, díky které si upevnili první místo v tabulce. Hattrickem se blýskl kapitán Rostislav Baďura. To písecká sedmnáctka na rivala z Rokycan nestačila a prohrála 0:2.

FC Písek U19 - Rokycany U19 5:0 (2:0)
Branky: 19. (penalta), 66. a 81. Baďura, 16. Kohout (penalta), 51. Kuchař
Písek: Martínek - Pineau, Kuchař, Klimeš, Maroušek - Václavík (79. Schánělec) Baďura, Hořánek, Dufek (79. Pinta), Novák (71. Novotný) - Kohout (75. Říha)

FC Písek U17 – Rokycany U17 0:2 (0:1)
Branky: 13. Brandner, 52. Tyml
Písek: Lis – Fouček, Mach, Beránek, Pícha, Hovorka, Novotný (76. Pinter), Kostlivý, Huleš (54. Pineau), Lojík (46. Svoboda), Klabouch

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace