hledat

Tags:

Weezyho předkrm před očekávaným „The Carter VI“ je na světě a je až nečekaně výživný

Sdílej

Téměř z ničeho nic na nás vypadla novinka od Lil Wayna s názvem „Tha Fix Before VI“, což mluví za vše. Weezy F Baby chystá již šestý díl své nejprestižnější řady alb „Tha Carter“, kterou odstartoval už v roce 2004, což byl poslední projekt produkovaný přímo Mannie Freshem.

Dvojka, která vyšla následující rok, už byla plná rozmanitých producentů a taky byla velmi vřele přijatá kritiky i veřejností. Mezi dvojkou a trojkou převzal pomyslné žezlo po 50 Centovi a stal se králem mixtapů, kterých tehdy vypustil hromady. Dva z nich nesly název „The Prefix“ a „Suffix“, na které očividně navazuje s desetitrackovou novinkou sloužící jako předkrm před hlavním chodem.

Nutno dodat, že takové předkrmy by jiným umělcům sloužili jako plnohodnotné album na pět let. „Tha Fix“ mixtape dokonce vyšel v roce 2007, ovšem to byl bootleg.

Uvidíme, zda se Lil Tunechimu podaří navázat na úspěch „Tha Carter III“ z roku 2008, která patří k tomu nejprodávanějšímu a nejlepšímu co v našem žánru vzniklo v průběhu 21. století. Čtvrtému a pátému dílu se to úplně nepovedlo, ale stále patří k populárním nahrávkám s nespornými kvalitami.

Každopádně „Tha Fix Before VI“ nabízí slušnou porci muziky a nese se v duchu, v jakém Birdman Jr. zásobuje svoje posluchače poslední dekádu. (Místy) autotunový trap o hoes, nějaká ta rocková věc a velmi dobře lyricky, produkčně a technicky zvládnuté pecky. Je jisté, že to hlavní na nás chystá Dwayne Carter až na album a my si to nenecháme ujít! 

Baví vás obsah bbarak.cz? Budeme vděční, když nás podpoříte na Buy Me a Coffee

Tagy:
Tao Quit

https://linktr.ee/taoquit BBarak Obbama

  • 1