Módní návrhářka oblékla nahou modelku až na mole! Finále velkolepé módní show v Bratislavě!
Zdroj: Se svolením Helena Váňová Production

Módní návrhářka oblékla nahou modelku až na mole! Finále velkolepé módní show v Bratislavě!

Vytvořeno dne 03.10.2023

Bratislavské módní dny zažily nevídané. Petrana, vítězka slovenské reality show Růže pro nevěstu, vyšla na molo pouze ve spodních kalhotkách tělové barvy a klobouku. Po chvíli se objevily modistky, které ji postupně oblékaly přímo před zraky překvapeného publika

Když se o účasti Jitky Klett na Bratislavských módních dnech dozvěděla Petrana, napsala své oblíbené návrhářce zprávu, ve které ji požádala, zda by mohla předvést jeden z modelů. Přestože jí světová módní návrhářka neznala, neodmítla. "Samozřejmě jsem si ji vygooglila, abych se o Petraně něco dozvěděla a také jsem potřebovala vědět, jak vypadá," upřesnila Jitka Klett, jakým způsobem došlo k netradiční spolupráci. "A rovnou mě napadlo, že by mohla předvést model nevěsty, jen docela jinak, než je na přehlídkách běžné. Ráda publikum překvapuji, skoro bych řekla příjemně šokuji. Miluji opravdovou show, unikátnost okamžiku s propojením, které okouzlí mnohé smysly - a to jsem také chtěla bratislavským divákům předvést."

Petrana byla z odezvy na její žádost doslova nadšená, ochotně souhlasila i s nahou produkcí. "Miluji exhibicionistické kousky, jako je tento. Přišlo mi to úplně fascinující! Rozhodně zajímavější, než když člověk přijde na molo oblečený. Jitka mě tedy vůbec nemusela přemlouvat, abych na molo vyšla pomalu nahá. Byla jsem šťastná, že jsem s ní mohla pracovat. Vlastně se mi splnil sen. Nedoufala jsem, že na mojí prosbu odepíše. Zbožňuji její práci, je prostě wow!" neskrývala nadšení ze spolupráce s Jitkou Klett Petrana

Video soubor

Nejen u nás, ale i ve světě proslulá módní návrhářka Jitka Klett miluje originalitu a umění. A to se odráží v jejích módních show. Když přistoupila na žádost organizátorů Bratislavských módní dní uspořádat v rámci tradičního módního projektu svou přehlídku, měla jedinou podmínku; pojme ji dle svého, bez mantinelů a pravidel. Navíc v utajení toho, jak bude módní show probíhat. A tak se módní ikona pocházející ze Slovenska po více než deseti letech opět prezentovala v Bratislavě. Fanouškům módních trendů představila dvě kolekce; Luna a Splynutí ve zlatě. Ta je inspirovaná fotoobrazy bývalého prezidenta Rudolfa Schustera a zdůrazňuje siluetu ženského těla.

Jitka Klett ovšem nebyla jedinou českou návrhářkou na Bratislavských módních dnech. Již tradičně tu měla svou přehlídku i značka Ponner, která se bratislavské tradiční módní společenské události zúčastňuje pravidelně.

Zdroj Helena Váňová Production