ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 19434 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Hosty nové TV Rockparády jsou Pavlíček, Ďurinda, Vlasák a další

0 jsk 3.10.2023

V říjnu naposledy na televizi Óčko Star a poprvé na Rebel TV. TV Rockparáda pokračuje. Lze se těšit na další zajímavé hosty. Pozvání přijali kytarista Michal Pavlíček, Martin Ďurinda zpěvák a kytarista Tublatanky, Václav Vlasák baskytarista Limetallu a kytarista, zpěvák, skladatel Pavel Hanus, známý ze skupiny Citron, který přijel v doprovodu Pavla Urbana.

Ze září postoupily klipy skupin Niakara (Zlatá generace), Harlej (Zatím je to dobrý) a Roxor (Zlodějka duší). S novými soutěžními klipy se přihlásí Stromboli (Tesáky), Tublatanka (Rieka života), Limetall (Andělská škola), Pavel Hanus (Ukrutnou silou hnán vpřed), Peter Luha (Drahé kovy), Hi-Fly (Maniak) a New Electric Animals (Barvy).

Pro postup nějaké skupiny lze hlasovat do 19. října do půlnoci. Za poslání hlasu se diváci dostanou automaticky do slosování o velký balík rockových dárků.

TV Rockparáda bude vysílána na Rebel TV 3. října ve 22 hodin, 5. října v 17 hodin a 9. října v 8 hodin. Dále na TV Óčko Star 3. října ve 22 hodin, 11. října v 7 hodin, v televizi V1 8. října ve 21.20 hodin a online.

Pořad uvádějí Veronika Krejzová a Kůsofka.