RENAISSANCE: FILM BY BEYONCÉ v prosinci ovládne kina po celém světě

Film RENAISSANCE: FILM BY BEYONCÉ, který zachycuje umělecký záměr zpěvačky, její tvrdou tvůrčí a producentskou práci a postup, jakým zvládla své řemeslo a absolvovala rekordní světové turné RENAISSANCE WORLD TOUR s 56 představeními ve 39 městech, se 1. prosince poprvé představí v severoamerických kinech.Vstupenky jsou již v prodeji.

Společnosti Parkwood Entertainment a AMC Entertainment (NYSE: AMC) dnes oznámily, že AMC Theatres Distribution uvede na stříbrná plátna po celém světě fenomenálně úspěšné světové turné Beyoncé RENAISSANCE WORLD TOUR. Upoutávku najdete zde.

Film RENAISSANCE: FILM BEYONCÉ přibližuje turné RENAISSANCE WORLD TOUR od jeho vzniku přes zahajovací show ve švédském Stockholmu až po velké finále v Kansas City ve státě Missouri. Vypráví o záměru Beyoncé, o její tvrdé práci, zapojení do všech aspektů produkce, tvůrčí mysli a cíli vytvořit si odkaz a zvládnout řemeslo. Vynikajícím výkonem během turné RENAISSANCE WORLD TOUR, které mělo mimořádný ohlas v mezinárodních i amerických médiích, vybudovala Beyoncé útočiště svobody, přijetí a sdílené radosti. Maximalisticky pojatá produkce přivítala více než 2,7 milionu fanoušků z celého světa, kteří neváhali cestovat přes oceán, aby si užili Club RENAISSANCE. Miliony filmových diváků se nyní nechají zlákat Joy Parade, monumentální taneční party, která vyzdvihuje právo každého být sám sebou, a to v blízkosti domova.

Divadelní koncert RENAISSANCE bude k vidění v tisících kinosálů ve Spojených státech, Kanadě a Mexiku od pátku 1. prosince 2023. Další světová města budou oznámena později.

Film se bude promítat ve čtvrtek, pátek, sobotu a neděli po dobu minimálně čtyř týdnů, přičemž v průběhu každého dne bude naplánováno několik vysílacích časů. Cena vstupenek v USA na všechny standardní časy představení začíná na 22 dolarech plus daň. RENAISSANCE bude k dispozici také v kinech IMAX v AMC a Dolby Cinema v AMC a v dalších značkových prémiových velkoformátových kinech.

Počínaje dneškem si návštěvníci kin AMC mohou zakoupit vstupenky do všech poboček AMC v USA na stránkách amctheatres.com a Fandango.com. Vstupenky lze sehnat také v Cinemark , Regal , Cinepolis a Cineplex. I tam se film bude promítat. Od konce tohoto týdne bude možné vstupenky koupit rovněž v mnoha kinech ve Spojených státech, Kanadě a Mexiku.

O AMC Theatres Distribution

AMC Theatres Distribution je distribuční pobočkou společnosti AMC Entertainment, která je největším provozovatelem kin ve Spojených státech, v Evropě a na světě. Snímek RENAISSANCE: FILM BY BEYONCÉ bude celosvětově distribuovat společnost AMC Theatres Distribution a její subdistribuční partneři, kterými jsou Variance Films v USA, Cineplex v Kanadě, Cinepolis v Mexiku a Střední Americe a Trafalgar Releasing mimo Severní Ameriku. Zájemci, kteří chtějí film promítat ve svých kinech, mohou navštívit stránku BeyonceFilm.com .

O společnosti Parkwood Entertainment

Parkwood Entertainment je filmová, produkční a nahrávací společnost, kterou v roce 2010 založila zpěvačka a podnikatelka Beyoncé. Vedle toho spravuje záležitosti umělců. Kanceláře má v Los Angeles a New Yorku a její oddělení se zabývají hudbou, filmem, videem, živými vystoupeními a koncertní produkcí, managementem, rozvojem podnikání, marketingem, digitálními technologiemi, kreativitou, filantropií a propagací. Pod původním názvem Parkwood Pictures uvedla společnost film Cadillac Records (2008), v němž Beyoncé hrála a spoluprodukovala ho. Společnost stojí také za dalšími filmy, konkrétně se jedná o Obsessed (2009) s Beyoncé jako hlavní hvězdou a výkonnou producentkou, který získal ceny Peabody Award for Entertainment a Lemonade (2017), dále Homecoming: A Film By Beyoncé (2019) nominovaný na cenu Emmy®, který dokumentuje přelomové vystoupení Beyoncé na festivalu Coachella Valley Music & Arts v roce 2018, a Black Is King (2020), který si rovněž vysloužil nominaci na cenu Emmy®. Společnost Parkwood Entertainment produkovala The Mrs. Carter Show World Tour (2013–2014), The Formation World Tour (2016) a výše zmíněné vystoupení "Homecoming" na Coachelle (2018) a spoluprodukovala ON THE RUN Tour (2014) a ON THE RUN II (2018) a RENAISSANCE WORLD TOUR (2023).

OFICIÁLNÍ TRAILER: Zde

Snímky z turné a filmu: press.Beyonce.com

TÍMTO JSOU UDĚLENA PRÁVA NA POUŽITÍ TĚCHTO FOTOGRAFIÍ V SOUVISLOSTI S REPORTÁŽÍ Z TURNÉ RENESANCE WORLD TOUR. ŽÁDNÉ JINÉ POUŽITÍ TĚCHTO FOTOGRAFIÍ NENÍ POVOLENO.

KONTAKT:

Za AMC Theatres: Ryan Noonan – rnoonan@amctheatres.coml nebo v souvislosti Beyoncé a Parkwood Entertainment: Yvette Noel-Schure – yns@parkwood-ent.com

Klíčová slova USA-film-hudba-Parkwood Entertainment

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.