Čtyři dny po triumfu v Ryder Cupu se do koloběhu dvou Tour vrátí čtyři Evropané

DP World Tour
Čtyři dny po triumfu v Ryder Cupu se do koloběhu dvou Tour vrátí čtyři Evropané

Jen čtyři dny po triumfu v Ryder Cupu se na DP World Tour a PGA Tour vrací hned čtyři Evropané. To Američané si v tomto týdnu vzali volno a na Sanderson Farms Championship se žádný z reprezentantů nepředstaví.


Na Sanderson Farms Championship se nepředstaví žádný americký hráč, který v minulém týdnu reprezentoval Spojené státy americké na Ryder Cupu. Na hřišti The Country Club of Jackson se naopak představí Švéd Ludvig Aberg.

Ten při své premiérové účasti na Ryder Cupu získal po boku Viktora Hovlanda hned dva body, v sobotním fourballu a nedělním singlu byl poražen, přesto mohl být se svým výkonem nadmíru spokojen.

Na DP World Tour se v tomto týdnu hraje tradiční Alfred Dunhill Links Championship a v St. Andrews nebudou scházet Tommy Fleetwood, Robert MacIntyre a Matt Fitzpatrick.

Fleetwood získal v Římě také dva body a postaral se i o definitivní stvrzení vítězství. MacIntyre při své premiéře taktéž nezklamal a získal dokonce 2 a půl bodu. To Fitzpatrick konečně bodoval, se ziskem jednoho bodu ale z osobního hlediska úplně spokojen být nemohl.

Na třech skotských hřištích se od zítřka představí také dva asistenti kapitána Luka Donalda, konkrétně Nicolai Colsaerts a Thomas Björn.