Děčín – Se zpožděním musí počítat cestující, kteří směřují po železnici do Dolního Žlebu a Německa. Důvodem jsou stržené troleje na trati.

Jak uvádí web Českých drah, provoz je přerušen v úseku Děčín hl.n. - Děčín-Prostřední Žleb, včetně části stanice Děčín hl.n. „Ve stanici Děčín hl.n. není možný provoz elektrických lokomotiv a jednotek. Zavedena náhradní autobusová doprava ve velmi omezeném rozsahu kyvadlově v úseku Povrly - Děčín hl.n. ,pro úsek Děčín hl.n. - Děčín -Prostřední Žleb náhradní autobusovou dopravu nelze zajistit. Vlaky Os 6820, Os 6822 je v úseku Děčín hl.n. - Povrly veden náhradní motorovou jednotkou, v žst. Povrly cestující přestoupí do elektrické jednotky,“ píše se na webu. Omezení potrvá do 17.00 hodiny.

Na místě podle svědků mají zasahovat i hasiči.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru