Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. října 2023 10:32
Čas čtení 0:32
Adéla Ježková

FOTO: Máš blbou náladu? Koukni na nejvtipnější fotografie zvířat za letošní rok

FOTO: Máš blbou náladu? Koukni na nejvtipnější fotografie zvířat za letošní rok
Zdroj: Dikla Gabriely/ComedyWildlife
ZAJÍMAVOSTI OCHRANA ZVÍŘAT ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Jaká se nejvíce líbí tobě?

Každoroční soutěž Comedy Wildlife Photography Awards přináší výběr těch nejvtipnějších fotografií zvířátek všech druhů. Je libo chechtající se hyena, labutí selfie nebo medvěd mávající na pozdrav? To všechno v soutěži najdeš.

Teď už je na porotě a veřejnosti, aby vybraly vítězné snímky ze souboru, který čítá 41 fotek. Hlasovat pro svého favorita můžeš i ty na tomto odkazu. Všichni vítězové pak budou vyhlášeni 23. listopadu. 

Doporučeno
Kam na výlet: Ukrytý lom Hřebečná si příroda bere zpět. Najdeš tu kamenné varhany staré miliony let Kam na výlet: Ukrytý lom Hřebečná si příroda bere zpět. Najdeš tu kamenné varhany staré miliony let 7. října 2023 6:00

„Bezplatná soutěž, do které se mohou zapojit začínající fotografové, amatéři i profesionálové, oslavuje veselost naší přírody a upozorňuje na to, co je třeba udělat pro její ochranu. Fotografie z Comedy Wildlife překračují hranice kultur i věkových kategorií a vykouzlí úsměv na tváři každému – od překvapené vydry až po nadávající želvu,“ popisují ocenění organizátoři a organizátorky. Soutěž přitom nepřinese jen ocenění pro samotné fotografy, ale vybírá také peníze pro organizace na ochranu divoké přírody.

opiceComedyWildlifeComedyWildlifeComedyWildlife
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse