Hlavní obsah

Plzeň po anabázi výrazně sáhla do sestavy. Trenér Koubek je zkušený, ví si rady, chválí Rada

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň dál šlape ve fotbalové lize na paty movitým pražským S. Zvládla i náročný program v uplynulém týdnu, kdy cestovala do daleké Astany k duelu Konferenční ligy a v neděli v pozměněné sestavě porazila Jablonec. „Dalo se předvídat, že budou změny v sestavě po takovém cestování,“ říká bývalý reprezentační kouč Petr Rada v pořadu Přímák na Sport.cz.

Plzeň šlape i přes náročné cestování a rotaci sestavy. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Z tradiční plzeňské jedenáctky proti Jablonci nehráli Cadu, Hejda, Bucha, Kopic a Chorý. Šanci dostali méně vytížení Jemelka, Jirka, Mosquera, Traoré a Vydra. Dva z nich, Vydra s Mosquerou, se prosadili gólově.

„Trenér se asi před utkáním s Jabloncem hráčů ptal, jestli nejsou unavení. Nevím, jestli mu ale někdo řekl, že by chtěl volno, protože každý chce hrát. Důležité jsou ligové i pohárové zápasy,“ podotýká Rada s tím, že jestli se čekaly změny v sestavách českých pohárových zástupců, tak především u Plzně.

„Měla mnohem namáhavější cestu než Sparta do Sevilly. Už jen čtyřhodinový časový posun je nepříjemný. Míra Koubek nechal některé kluky odpočinout, ví si rady. Je jen dobře, že má Viktorka široký kádr,“ dodává Rada.

Reklama

Související témata: