Hra Disney Lorcana bude v roce 2024 uvedena v 10 nových zemích

Společnost Ravensburger oznamuje, že sběratelská karetní hra Disney Lorcana bude v roce 2024 uvedena na trh v deseti nových zemích.

Italská jazyková mutace je naplánována pro třetí a následující sady; oznámeny jsou další dotisky.

Uznávaný vydavatel oceňovaných deskových her a vysoce kvalitních hraček a puzzle Ravensburger dnes oznámil, že sběratelská karetní hra Disney Lorcana bude v roce 2024 dostupná v deseti nových zemích. Po vydání třetí sady počátkem roku 2024 budou moci na výzvu odpovědět Ilumineeři ve Španělsku, Portugalsku, Švédsku, Norsku, Finsku, Dánsku, České republice, na Slovensku, v Polsku a Mexiku. Tato území fakticky zdvojnásobí celosvětovou dostupnost sběratelské karetní hry Disney Lorcana, která byla původně počátkem roku uvedena na trh ve Spojených státech, Kanadě, Spojeném království, Irsku, Francii, Itálii, Německu, Rakousku, Švýcarsku, Belgii, Nizozemsku a Lucembursku.

„Přitažlivost a nadšení z karetní hry Disney Lorcana přesahuje hranice a fanoušci po celém světě očekávají její příchod,“ uvedl globální vedoucí oddělení her společnosti Ravensburger Filip Francke. „Nejenže přinášíme hru Disney Lorcana hráčům v nových zemích a v nových jazycích, ale plánujeme také dotisk prvních dvou sad hry, aby byly dostupné jak na stávajících, tak na nových trzích.“

Současně s rozšířením do nových zemí bude hra Disney Lorcana od třetí sady k dispozici v italštině. Italština bude čtvrtou jazykovou mutací hry; v současnosti je hra k dispozici v angličtině, francouzštině a němčině. V reakci na zvýšenou poptávku po prvním vydání hry společnost Ravensburger v září oznámila plány na dotisk první sady hry Disney Lorcana, The First Chapter. Dotisk bude obsahovat také druhou sadu hry, Rise of the Floodborn. Na trhu by se dotisk měl objevit v Severní Americe během svátků 2023 a v Evropě pak v lednu 2024.

O sběratelské karetní hře Disney Lorcana

Hra Disney Lorcana, která byla poprvé vydána v srpnu 2023, je populární sběratelská karetní hra zasazená do podivuhodné říše Lorcana. Hráči se ujímají role Illumineerů a pomocí magického inkoustu přivolávají tým Disneyho postaviček, které se zobrazují ve známých i fantastických formách. Hra je navržena tak, aby se ji mohli snadno naučit nováčci a zároveň aby nabízela strategickou hloubku pro zkušené hráče. Obsahuje stovky originálních uměleckých kousků od Disneyho, které si sběratelé zamilují. Je vhodná pro začátečníky, zkušené hráče sběratelských karetních her i fanoušky Disneyho.

Tiskové materiály pro karetní hru Disney Lorcana najdete zde.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-USA-hračky-hobby-obchod-trendy-Ravensburger CEE

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zpracovatelský a výrobní průmysl
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.