Hazard je po pár dnech v důchodu opět v kurzu. Rozmyslí si to, domnívá se Nolan

Hazard je po pár dnech v důchodu opět v kurzu. Rozmyslí si to, domnívá se Nolan

Jen pár dní po oznámení konce kariéry má belgický středopolař Eden Hazard nabídku na brzký comeback. A podle nynějšího asistenta u Kladivářů Kevina Nolana si své rozhodnutí velmi brzy rozmyslí. 

Jen pár dní od oznámení konce kariéry dostal Eden Hazard nabídku na návrat do profesionálního fotbalu. A to rozhodně ne od žádného týmu z nižších soutěží. Zájem o něj projevil West Ham a konkrétně jeho asistent Kevin Nolan.

Belgický středopolař zažil nejúspěšnější období v Chelsea, se kterou dvakrát triumfoval v Premier League i v Evropské lize. Po vysněném odchodu do Realu Madrid ale přišlo jedno velké trápení, především zdravotní.

Ve dvaatřiceti letech se předčasně rozloučil s aktivní kariérou, podle Nolana se ale rozhodně nejedná o definitivní rozhodnutí. "Chtěl bych Hazarda ve West Hamu. Jsem si jistý, že kdyby chtěl přijít a zkusit u nás štěstí, vyhověli bychom mu. Nevím, co na to David Moyes. Ale já bych ho určitě vyzkoušel," řekl bývalý záložník Boltonu či Newcastlu v rozhovoru pro talkSport.

"Je smutné, že ukončil kariéru ve dvaatřiceti letech. Ale věřím, že někdo jeho kalibru by mohl hrát na nejvyšší úrovni ještě spoustu let. Nepřekvapilo by mě tak, kdyby se v následujícím období jeho názor změnil," je si jistý Nolan.

"Už se stalo několikrát, že hráč svou kariéru ukončil příliš brzy. Pamatuji si třeba na Paula Scholese. Pak mu ale zavolal Sir Alex Ferguson a Scholes se ihned vrátil. A myslím si, že něco podobného by se mohlo stát i s Hazadem, protože mu určitě někdo nabídne příležitost zahrát si alespoň druhou půlku sezony," dodal asistent Davida Moyese. 

Co myslíte, uvidíme Edena Hazarda zpět na trávnících a třeba i po boku Tomáše Součka a Vladimíra Coufala?

SEJK PŘED WALESEM: VÍME, JAKÝ JE VÝVOJ SKUPINY A VÍME, CO POTŘEBUJEME. MĚLI BYCHOM JIM UKÁZAT, KDO JE TADY DOMA