Robert Carrithers vás vezme na obrazově-zvukovou cestu po New Yorku

new york. ilustrační foto. Autor/ka fotografie: Brendalis  Estevez: https://www.pexels.com/cs-cz/foto/cernobily-mesto-silnice-lide-12168226/
new york. ilustrační foto. Autor/ka fotografie: Brendalis Estevez: https://www.pexels.com/cs-cz/foto/cernobily-mesto-silnice-lide-12168226/

Robert Carrithers vás vezme na obrazově-zvukovou cestu po New Yorku Robert Carrithers v roce 1980 se svými snímky a těmi, které ho inspirovaly: Diane Arbus, Andy Warhol, David Godlis, Marcia Resnick a Miron Zownir v Kampus Hybernská  ve čtvrtek 19. října v 19:00 hodin.

Program: 

Premiérová projekce krátkého filmu Ignacia Valera a Roberta CarritherseOver Easy“ 1989 (natočeno v Robert’s Tenth Street  Apartment)

Extra speciální ukázka: Klip z nevydaného nového hudebního filmu Michaela Rowlanda: Krátký klip je falešnou reklamou na Metamorphosis The Musical, která se objevuje v jeho filmu! Robert Carrithers hraje  Gregora a brouka.

Rodina Gregorových: Barbora Jonášová jako sestra, Monika Jonášová jako matka a Andy Allen jako otec. Michael Rowland: režisér, šílený filmař, takže očekávejte, že budete překvapeni a  šokováni!

Louis Armand přečte slova Amose Poea o jeho filmové tvorbě a uvede pražskou premiéru filmu Amose Poea „Cizinec“.

The Foreigner: Hrají Debbie Harry, Eric Mitchell, Patti Astor, Anya Phillips, Duncan Hannah a členové kapely The Cramps. Vyrobeno v roce 1978: Undergroundový filmař Amos Poe režíroval a napsal tento punkově laděný thriller o teroristickém agentovi, jehož mise v New Yorku ho vystavuje neustálému nebezpečí a bizarní řadě přátel a nepřátel.

Fb event: https://www.facebook.com/events/795896659005947

Comments

comments

Vyhledat