Trumpův kuchař musel dát výpověď: „Už nemůže nevidět, co jsem viděl.“

Trumpův kuchař musel dát výpověď: „Už nemůže nevidět, co jsem viděl.“

Foto: a katz / Shutterstock

Publikováno:
3 min
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.

Kuchař pracující v letovisku bývalého amerického prezidenta Mar-a-Lago poskytl rozhovor o neuvěřitelných věcech, kterých byl svědkem během práce s Donaldem Trumpem. Patří sem objednávání speciálních pokrmů, plivání hostům do jídla, nevtipné vtípky při objednávání a mnoho dalšího.

Abe Pleisher, bývalý asistent šéfkuchaře v letovisku miliardáře Donalda Trumpa Mar-a-Lago (hotelový a odpočinkový rezort na jihovýchodním pobřeží Floridy v Palm Beach z počátku minulého století) poskytl podcastu The Political Insider Guy rozhovor, ve kterém se podělil o „skutečně absurdní" věci, jichž byl v práci svědkem. Z publikovaných choutek bývalého amerického prezidenta, které zveřejnil Dash MacIntyre na webu Medium.com, pouze vybíráme:

  • K obědu v řetězci rychlého občerstvení McDonald´s si Donald Trump většinou objednával jídlo, kterému říkal „The Donald", a zaměstnanci řetězce již věděli, co to znamená: tři sendviče Big Mac dobře propečené, zalité kečupem a smetanovou zmrzlinu M&M McFlurry, ale zcela bez hnědých lentilek.
  • Trump se během jídla rád natahoval přes stůl a pojídal z talířů jiných lidí, aby nad nimi potvrdil svou dominanci.
  • Trump vypije každých 27 minut plechovku dietní koly a na jejím okraji zanechává skvrny od rtěnky.
  • Trump zakazoval svým kuchařům připravovat mu jakákoli jídla zelené barvy, protože odmítal jíst zeleninu.
  • Když Trump večeřel se svým hlavním poradcem pro politiku a tvůrcem jeho projevů Stephenem Millerem, Miller vždy pečlivě odstraňoval ze smaženého kuřete nožem a vidličkou veškerou kůži a tu  odkládal na okraj talíře. Pak vypreparoval všechno libové maso a vyhodil ho. Tuk, který zbyl, si dával na lžíci a slupnul ho jako ústřici. Kůži si pak odnesl domů v sáčcích, které si z neznámých důvodů přinesl s sebou.
  • Trump rád chodil před večeří do kuchyně a plival hostům do jídla. Při nástupu zaměstnanců do pracovního poměru nechává personál podepsat smlouvu o mlčenlivosti.
  • Aby Trump vypadal před ostatními lidmi silně a tvrdě, rád posílal přinesené pokrmy zpět s nějakou stížností, že nejsou správně připravené atd. Obsluha ale věděla, že stačilo pár minut počkat v kuchyni a pak přinést zpět tentýž stejný talíř bez jakýchkoli změn.

  • Trump se před jídlem převlékal do elastických kalhot, protože tvrdil, že knoflíky jsou „nastaveny proti němu".
  • Při společném jídle s podnikateli říkal Trump při objednávání vždy stejný vtip: „Chtěl bych sendvič s kuřecími prsíčky, podržte to kuře."
  • Kuchaři se naučili Trumpovi připravit veškeré jídlo ve dvojím provedení. Často se totiž při jídle dozvídal špatné zprávy ohledně jeho osoby (vyšetřování, obvinění, občanskoprávní procesy atd.) a pak tedy házel talíři…
Reklama
Reklama