Můj kousek štěstí

Zoufalé volání o pomoc?

Herečka je hodně temperamentní, o hádky zřejmě doma není nouze.

Je toho na nic už asi moc. Hvězda seriálu Jedna rodina je podle mnohých na pokraji sil.

Prý za to může i její manžel Kryštof Kubín (36). Místo, aby Berenice Kohoutové (32) pomáhal, tak se říká, že ji sráží ještě níž. Herečka prý dokonce nedávno vyhledala pomoc terapeuta.

Okamžitě se začalo mluvit o tom, že nejde „jen“ o syndrom vyhoření, ale i o problémy v manželství. Čemuž by odpovídaly některé její další kroky.

Varovali ji před ním

Na Instagram v poslední době moc nevkládá fotky s manželem. Navíc se podle všeho dává dohromady s některými lidmi ze své minulosti, kteří jí přitom nemohli přijít na jméno po rozvodu s filmovým producentem Pavlem Čechákem (48). Staré sváry jsou asi zapomenuty. Jako by herečka hledala oporu všude, kde je to jen možné.

První manželství s Pavlem Čechákem Kohoutové nevydrželo ani dva roky. Jak dopadne to druhé?

Možná tím volá o pomoc. Podle mnohých zoufale, protože od Kubína měla odejít už dávno, nebo si s ním ani nezačínat. Spousta lidí ji prý před tímto svazkem varovala, když tvrdili, že redaktor je proutník a brzy jí stejně uteče za jinou.

Stačí málo a bude konec?

Před pár měsíci manželům nevyšla dovolená na Zanzibaru. Prý se vrátili rozhádaní. Od té doby se podle všeho vleče krize.

„Měla bych si víc opakovat, že nejsem dokonalá. Ale ten vlak je těžké zastavit,“ řekla nedávno Kohoutová v jednom rozhovoru. Naznačovala snad, že na ni mají lidé až příliš vysoké nároky? Manžel také?

Nikdo by se pak nemohl divit, že je ze všeho tak vyčerpaná. V takových okamžicích pak stačí i malá jiskřička, která zažehne obrovský plamen v podobě manželské krize.

Ten se buď musí uhasit v hned v zárodku, nebo sežehne všechno kolem. V případě Kohoutové s Kubínem se zdá, že jediné, co zatím udusili, je plamen lásky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden