Celebrity

18. října 2023 20:18

Vanesa Havlíková

Lukáš Rosol se synem oslavili první společný svátek. Z rodiny srší láska a štěstí

Už téměř půl roku se tenista Lukáš Rosol (38) s manželkou Petrou (29) radují z malého syna Luka. Ten společně s tatínkem oslavil svůj první svátek. Petra nyní na svých sociálních sítích zveřejnila dojemnou fotografii se synem, ke které přiložila i přání.

Na jaře oznámili manželé Lukáš a Petra Rosolovi, že čekají potomka, a nyní se už půl roku radují z prvního společného syna. Radost malý Luka nedělá pouze rodičům, ale také bráškovi Andreasovi (8), kterého má tenista z předchozího manželství s moderátorkou Michaelou Ochotskou (38).

Přečtěte si také: Manželka tenisty Lukáše Rosola porodila. Šťastná maminka se pochlubila dojemnou fotkou

Malý Luka roste jako z vody a ve středu společně s tatínkem Lukášem oslavili svůj první svátek. Během té příležitosti zveřejnila Petra na svých sociálních sítích přání s fotografií, na které je právě s malým synem. „Všechno nejlepší k svátku všem Lukášům a Lukům, hlavně vám, lásky moje,“ napsala Petra Rosolová k snímku.

Syn nese jméno po tatínkovi a to, že se tak bude jmenovat, bylo jasné již od samého začátku. „Já jsem si přála, aby se syn jmenoval po manželovi, a protože hodně cestujeme, zvolili jsme variantu jména Lukáš, tedy Luka. U nás doma tak žádné dohody ani boje o jméno nebyly,“ prozradila Petra Rosolová v rozhovoru pro Prima Ženy.

Petra na svých sociálních sítích pravidelně zveřejňuje fotografie z rodinného alba, z kterých je patrné, že je rodina šťastná a čas s dětmi si oba rodiče moc užívají. Před časem navíc maminka v rozhovoru pro redakci Prima Ženy uvedla, že Lukáš jí se vším velmi pomáhá a je rodinný typ.

Tenista Lukáš Rosol se v roce 2018 oženil už potřetí:

„Manžel je v tomhle ohledu chlap, kterého mi závidí skoro každá kamarádka. Nebojí se postarat o domácnost, nedělí práce na mužské a ženské. Udělá to, co je zrovna potřeba. Moc si ho za to vážím a zrovna teď s miminkem to opravdu oceňuji. Do péče o syna se zapojuje rád a každý den. Jak jsem už říkala, když jsem fakt hodně unavená, nemá problém v noci vstát a s malým pomoct. Každé ráno, mezitím co kojím, připraví snídani, abych se v klidu najedla. Mám v tomhle opravdu štěstí,“ uvedla manželka tenisty Lukáše Rosola.

Sdílejte článek
Štítky syn rodiče sociální síť tenista svátek Lukáš Rosol přání Michaela Ochotská Petra Rosolová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.