Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Tori Spelling (50) má nejspíš v posledních měsících starostí až nad hlavu a na novou lásku nemá ani pomyšlení, její odloučený manžel Dean McDermott (56) už se vodí za ruku s novou partnerkou…

Tou je dvaatřicetiletá Lily Calo, s níž byl herec už několikrát spatřen v ulicích Los Angeles. Před pár dny se drželi za ruce při procházce a v úterý například byli viděni ve společnosti jiného páru. Jisté je, že osmnáct let trvající společnou životní etapu s Tori Spelling, během níž přišlo na svět pět dětí, má herec definitivně za sebou.

Dokonce se zdá, jako by Dean hledal pravý opak své ženy, minimálně, co se vizáže týče. Krátkovlasá brunetka, které je očividně přirozenost bližší než zkrášlovací procedury, toho na první pohled s Tori nemá moc společného.

Potíže v manželství měli Dean a Tori dlouhodobě. Herečka mu dokonce několikrát odpustila nevěru, měli také finanční problémy. Vše se jim však podařilo ustát a letos se zdáli být zamilovanější než kdy dřív. Důvěrně se k sobě chovali během oslav svatého Valentýna a i na různých veřejných akcích v doprovodu dětí vypadali jako spokojená rodina. V červnu však přišlo nečekané oznámení, že se manželé rozvádějí.

Související témata:
Dean McDermott

Reklama

Další články

Načítám