Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Erika FASHION Eliášová: Po letech v módě jsem minimalistka. Nosím hlavně černá tílka a džíny!

Video se připravuje ...
Holky na víně: Erika Eliášová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
21. října 2023 | 05:00

Už při domlouvání schůzky pro natáčení dala Erika Eliášová jasně najevo, že času nemá nazbyt a kvůli nabitému diáři musí vše klapat podle plánu. "Holky, já kdybych tady byla v deset, tak ze mě nic nedostanete, já se znám," přiznala poté v rozhovoru. V jedenáct dopoledne dorazila usměvavá a plná pozitivní energie, které měla na rozdávání. Podívejte se na nový díl lifestylového podcastu Holky na víně.

Ve stejném duchu se neslo i celé povídání, při kterém se holky dostaly přes úspěch e-shopu Erika Fashion k soukromému životu. Vzhledem k tomu, že je Erika velmi výrazná osobnost, která ráda řekne nahlas svůj názor, přiznala, že dostává také hodně hejtů a nepříjemných zpráv. "Na začátku to nebylo tak jednoduché a trápilo mě to. Když mi někdo řekne, že jsem zrůda, tak já se podívám do zrcadla a nevidím tam zrůdu. Já tam vidím docela pěknou holku. Jestli ten člověk tam vidí něco jiného, tak fajn, ale je důležité si uvědomovat sám sebe a mít svoji hlavu."

Původní profesí je Erika kadeřnice, svého rozhodnutí začít podnikat s módou ale rozhodně nelituje. Naopak. "Já jsem začala tak, že jsem si řekla: hele, zkusím tady něco prodat. A když jsem viděla, že se to reálně prodává, tak jsem prodávala víc a víc. A teď jsem tady! U mě to nevzniká nikdy tak, že bych si udělala nějakou strategii nebo byznys plán a šla to nakopnout. U mě to takhle nefunguje. Já bych stejně nemohla dělat něco, co mě nebaví a nenaplňuje." Co dalšího energická blondýnka prozradila, se dozvíte ve videu. 

Baví vás naše VIP rozhovory a video formáty? Veškerý obsah najdete na našem YouTube kanále Ženy na síti, kde si díky široké škále témat vybere opravdu každý.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

Autor: TeSim
Video se připravuje ...