InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Grafický kurz - suchá jehla

    sobota 25.5 10:00 - Výtvarný ateliér Objev, Rudolfovská 1, 37000 České Budějovice

  • LÉtání víTA Salsa + Bachata party

    sobota 25.5 18:00 - Beach Park České Budějovice, u sportovní haly

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladší žáci Došwihu postupují po domácím turnaji mezi elitu kraje

MILEVSKO – Mladší žáci FBC Došwich Milevsko minulou sobotu nenašli přemožitele, když postupně porazili ve třetím výkonnostním koši Strakonice, Dačice i Jindřichův Hradec. Svěřenci trenéra Jaromíra Hrůzy si tak vybojovali pro další turnaj, který se uskutečnil dnes právě v Milevsku, účast v kvalitnějším druhém výkonnostním koši a snad i naproti očekávání trenéra slaví další postup! „Musím říct, že mi kluci dělají radost. Opět velmi dobré výkony ve všech zápasech celého týmu podpořené individualitami včetně výborného brankáře. Upřímně jsem ani nečekal, že druhý koš takto zvládneme,“ nechal se slyšet hlavní kouč Jaromír Hrůza.

„Rázem během dvou turnajů postupujeme mezi jihočeskou elitu v naší kategorii a já se moc těším na srovnání. Na trénincích se stále snažíme pracovat především na individuálních schopnostech hráčů a v každém zápase je to vidět více a více. Opět máme před sebou výzvu pořádně trénovat a potrápit týmy ze špičky, kde bychom se chtěli dlouhodobě držet, protože to bude pro náš celkový rozvoj to nejlepší, potřebujeme hrát těžké zápasy. Díky celému týmu a rodičům za super podporu, atmosféru a pomoc. Potrénujeme a jedeme dál!" dodává Hrůza.

Výsledky Milevska: Milevsko – Meťák ČB 4:2, Písek Bílí – Milevsko 1:6, Milevsko – Tábor 7:2, Štíři ČB žlutí – Milevsko 2:3.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace