Celebrity

23. října 2023 09:15

Vanesa Havlíková

Jitka Čvančarová promluvila o seznámení s Petrem Čadkem. Jiskra přeskočila na striptýzu

Jitka Čvančarová (45) se se svým mužem Petrem Čadkem (44) seznámila, když účinkovala v taneční soutěži. Netrvalo to dlouho a mezi dvojicí přeskočila jiskra, krátce poté spolu začali chodit a po roce a půl se vzali. Za čtyři měsíce se jim narodila dcera Elena Emílie a o šest let později syn Theodor Christian. Nyní herečka všechny překvapila odhalením, kde se s manželem potkali.

Petr Čadek je úspěšný profesionální tanečník, choreograf a lektor. V Praze provozuje studio a k pohybu měl blízko už v útlém věku. Právě díky tanci se seznámil i s manželkou, herečkou Jitkou Čvančarovou, jen to byl tak trochu jiný druh představení.

Čtěte také: Jitka Čvančarová našla životní lásku až po třicítce. Můj muž se fakt nadře, říká

„My jsme začínali tím, že Petr dělal jakýsi striptýz pro charitativní účely v Lucerna Music Baru a já jsem se chytla,“ překvapila nyní svými slovy Jitka Čvančarová v taneční soutěži. Dvojice společně soutěžila v roce 2010, kdy si tedy kromě pátého místa „odnesli“ také jeden druhého.

Mužské upřímnosti si Čvančarová cení

Jejich manželství i po více než 11 let působí stále idylicky. Jsou dokonalou ukázkou, že se protipóly přitahují. Herečka přiznává, že ona je oheň, její muž voda, ale vždycky nakonec dojdou ke shodě. „Mám hodně mužské energie. V čistě ženském kolektivu ani dlouho nevydržím. Nevyhovuje mi. Mám radši chlapskou upřímnost,“ svěřila se v minulosti Čvančarová, kterou můžete znát například ze seriálu Černé vdovy, časopisu Sedmička.

„Umím vzít do ruky šroubovák, kladivo, vrtačku. Vyřeším spoustu technických věcí. Asi je pravda, že muži mají raději křehčí, bezradnější ženy, protože jim dodávají pocit mužské nadvlády. Se mnou je to náročnější, myslím, že můj muž se fakt nadře,“ dodala.

Podívejte se na rozhovor s Jitkou Čvančarovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.