V AZ-kvízu vládne pohoda, proto se tam soutěžící vracejí. I náš kvíz určitě zvládnete v pohodě

V AZ-kvízu vládne pohoda, proto se tam soutěžící vracejí. I náš kvíz určitě zvládnete v pohodě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Divákům, soutěžícím i samotnému moderátorovi Aleši Zbořilovi se líbí, že AZ-kvíz nabízí vedle zajímavé a poučné podívané také přátelskou atmosféru. Pravda, kdekoho ve studiu popadne nervozita, když má odpovídat na otázky, ale ta se rychle rozplyne díky okolní pohodě.

Jedním z důvodů, proč se soutěžící rádi opakovaně vracejí do televizní soutěže AZ-kvíz, je bezpochyby příjemná atmosféra, která ve studiu panuje. To ostatně potvrzuje oblíbený moderátor Aleš Zbořil, jenž si svou roli v pořadu užívá, třebaže je s ní spjat celých šestadvacet let. Rád se totiž setkává se zajímavými lidmi, i když je pravda, že občas s nimi zažívá také perné chvíle. Před obrazovkou všechno vypadá jednoduše, ale když skutečně dorazíte na místo činu, uvědomíte si, že odpovídat na otázky není tak snadné, i kdyby zrovna byly primitivní.

„Znervózníte, přemítáte, před kým vším se ztrapníte,“ vysvětluje Aleš Zbořil. „Stává se, že soutěžící nechtějí prozradit své povolání. Představte si, že jste třeba profesor biologie a nevzpomenete si na nějakého ptáka. To pak už ani nemůžete dál učit! Tak se snažíme zmírnit stres a vytvořit příjemné prostředí.“

Pokud přesto netoužíte po přímé účasti v soutěži, ale chcete si vyzkoušet nějakou tu zábavnou formu AZ-kvízu, jste na správném místě.

Doufáme, že vás žádná otázka nezastihla nepřipravené a nevyvedla z míry. Pokud jste chybovali, netrapte se tím, koneckonců žádný učený z nebe nespadl. Zkuste si ještě pár dalších našich kvízů a obohaťte se o nové znalosti.

 

Zdroj článku: