bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Oddech po Frozen Frenzy. Ve čtvrtek se bude hrát jedno utkání

25. října 2023, 21:00

Daniel Fekets

Noc na středu nabídla hokejovým fanouškům porci šestnácti utkání, což je vlastně maximum, které může nejlepší hokejová liga světa dopřát. Také pátek bude poměrně nabitý, avšak o den dříve je na programu jen jeden zápas. Úvodní buly souboje mezi New Jersey a Washingtonem padne v 1:30.

Ještě před dvěma lety by to při vzájemném střetu mezi Devils a Capitals znělo jako vtip: New Jersey půjde do utkání v roli jasného favorita. 

Ďáblové se totiž papírově řadí mezi nejsilnější týmy Východní konference. Vstup do nového ročníku špatný nemají, neboť v pěti zápasech získali sedm bodů, což znamená, že body ztratili jen tři. Nebodovali pouze 17. října proti Floridě, poté ale zapsali výhru v prodloužení na ledě Islanders. Před necelými čtyřiadvaceti hodinami navíc vyhráli 5:2 v Montrealu. 

Výbornou formu má Jack Hughes, který je momentálně nejproduktivnějším hráčem soutěže. Díky čtyřem přihrávkám v souboji s Canadiens má průměr necelé tři kanadské body na utkání. V New Jersey to ale šlape i Jesperu Brattovi či Tyleru Toffolimu, který v posledním zápase vsítil hattrick. 

To celek z hlavního města Spojených států amerických je v krizi. Po pěti odehraných zápasech je nejhorším mužstvem ve své konferenci, poněvadž zatím uhrál pouhé tři body. Po výhře nad Calgary Washington prohrál 1:6 v Ottawě, 2:3 po prodloužení v Montrealu a 1:4 doma s Torontem. 

Capitals jsou zároveň se sedmi vstřelenými góly nejhůře pálícím týmem v NHL. Dostatečnou produkcí se může pyšnit pouze bek John Carlson. Kapitán Alexandr Ovečkin je v týmové produktivitě třetí s bilancí 1+2, svou zatím jedinou branku vstřelil v minulém utkání s Maple Leafs. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.