Muradov a Karásková: Definitivní konec velké lásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Muradov a Karásková: Definitivní konec velké lásky

Mach Muradov a Sabina Karásková
Mach Muradov a Sabina Karásková  (Instagram, archiv)

Vypadalo to přímo idylicky! Srdíčko z první řady Love Islandu, Sabina Karásková (22), a MMA zápasník Makhmud Muradov (33) plánovali ještě nedávno svatbu a založení rodiny, jenže teď to vypadá, že se jejich cesty rozešly. Na jejich instagramech není jediná společná fotka. Mažou snad stopy po společné minulosti? 

Karásková získala výhradní právo na to poznat Muradovovu rodinu, s MMA bijcem vyrazila do rodného Uzbekistánu, což se nepodařilo ani Monice Bagárové (29), která má s Machem dceru Rumiu. 

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...

„Bavíme se o rodině. Řešíme, co bychom si přáli do budoucna. Já svatbu moc nemusím, ale pokud je pro rodinu důležitá svatba, tak se nebráním. Dalšímu dítěti se nebráním,“ tvrdil ještě v srpnu zápasník v pořadu TALK. 

Teď jako když utne. Jejich Instagramy zejí prázdnotou. Všechny společné fotografie jsou smazané a zatím to vypadá, že se postarali o to, aby zpřetrhali poslední společné nitky. 

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
26. 10. 2023 • 13:08

Myslím si, že rodina mu nedovolí, aby se oženil s typem ženy, jako je Bagárová nebo Karásková. Ty zřejmě berou jako zábavnou součást jeho mladého života.
Muradov se doma pohybuje ve vysoké společnosti, rodina bude chtít za nevěstu pannu z dobré rodiny, která se podřídí jejich životu a kultuře, tradici. Která bude schopná žít v Kazachstánu a reprezentovat manžela, nebo sedět doma s tchýní a vychovávat děti. Evropské krásky s egem a exhibicionismem v krvi, jim do života nezapadají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.