Dnes tu máme další nevyžádanou fakturu od společnosti Digital Glow s.r.o. Říká se do třetice všeho dobrého, ale to neplatí o nevyžádaných fakturách, o kterých tady na blogu pravidelně informuji. Pojďme se tedy společně podívat, co je společnost Digital Glow s.r.o. zač a proč o nich píšu.

Pro připomínku přikládám odkazy na dříve uveřejněné články, které se týkají stejného tématu tj. nevyžádané zaslání faktur za nějaké služby spojené se SEO a marketingem.

Digital Glow s.r.o.

Digital Glow s.r.o. je společnost, kterou aktuálně vlastní MARTIN GYÖRGY, SABINA VRABCOVÁ a ANZHELIKA PEDKO viz. justice.cz

Společnosti sídlí na adrese Příčná 1892/4, Nové Město, 110 00 Praha 1 a byla založena června 2023. Sídlo firmy je na adrese virtuálního sídla.

Digital Glow s.r.o. nevyžádaná faktura

Tuhle fakturu jsem dokonce obdržel i já 😀

Digital Glow s.r.o. faktura

IČ samozřejmě není moje, ale patří společnosti Bavlna s.r.o. a já vlastním doménu bavlna.cz (a je na prodej kdyby někdo chtěl).

Text nevyžádaného emailu

K faktuře byl připojen i email s informacemi:

Dobrý den, zasíláme Vám fakturu za komplexní optimalizaci klíčových slov na vyhledávacích jako Google a Seznam.

Tato úprava výrazně zlepšuje dohledatelnost a prestiž našich klientů on-line. Součástí této služby je rozšíření nabídky Google Keywords, vytvoření atraktivních fotografií, detailního popisu Vaši firmy, což vede ke zvýšení viditelnosti a atraktivity na internetu. Rovněž aktivně postupujeme proti obtěžujícím firmám, které agresivně šíři neetické nabídky. Přispíváme tak k čistému a důvěryhodnému prostředí v oblasti marketingu.

Součást naši strategie je čelit inflaci v oblasti marketingových služeb,dosahujeme tak 10% růstu. V případě, ze do svého portfolia zavedete novou službu nebo produkt,dovolujeme si Vás požádat o zaslání jeho názvu do e-mailu, obratem ho přidáme do Vašich klíčových slov pro optimalizaci.

S přátelským pozdravem, Digital glow s.r.o. https://digitalglow.cz

Nejlepší věc v emailu je část „Rovněž aktivně postupujeme proti obtěžujícím firmám, které agresivně šíři neetické nabídky.“ To mě úplně rozštípalo 😀 Strašně se mi podobné praktiky hnusí a proto tyhle články budu psát i nadále a budu je nahlašovat na ÚOOÚ.

Co dělat v případě obdržení podobného emailu?

Takový email s klidem smažte, zálohovou fakturu neplaťte a klidně ten email můžete nahlásit na ÚOOÚ přes tento formulář.

Odkazy na informace o této firmě:

Doufám, že tento článek, stejně jako ten předchozí, upozorní na tuto společnost.

Pokud k této společnosti máte někdo nějaké další informace, tak se nebojte napsat do komentářů 

Buďte opatrní!

Kategorie:

Články, Podvodné emaily,

Aktualizováno: 10. 11. 2023