Značka Dara bags je zpět, pomohl jí Astratex

Darina Ermisová a vedeni spolecnosti Astratex

Darina Ermisová a vedeni spolecnosti Astratex

Zprava Miroslav Tesař a Darina Ermisová při podpisu smlouvy o spolupráci

Největší český on-line prodejce spodního prádla, společnost Astratex, oznamuje spolupráci s českým výrobcem kabelek, značkou Dara bags. S Darinou Ermisovou, majitelkou značky, se společnost Astratex domluvila na jejím výhradním zastoupení.

Darina Ermisová, zakladatelka a majitelka značky Dara bags, oznámila koncem roku 2022 ukončení výroby. Značka Dara bags, která vznikla v roce 2008 a za 14 let své existence získala nejen mnoho spokojených zákazníků, ale i řadu ocenění, se tak ocitla ve vzduchoprázdnu. S problémy se začala potýkat, stejně jako mnoho jiných menších podnikatelů, v roce 2020, kdy svět ochromila pandemie covidu-19. I přes slibný restart v roce 2021, při kterém se firma začínala pomalu ozdravovat a její tržby stoupaly, přišla další rána v podobě války na Ukrajině a s ní spojené energetické krize. A tu už firma nebyla schopná ustát.

Po oznámení ukončení činnosti firmy se vyrojily různé nabídky na odkup či spolupráci. V únoru letošního roku přišla ta pravá. Od společnosti Astratex. "Příběh Dariny nás nesmírně zaujal. Pracovitá žena, která vlastní pílí vypracovala úspěšnou značku a dokázala práci skloubit s výchovou dvou dětí, je ve všech ohledech inspirující," říká k nové spolupráci Miroslav Tesař, generální ředitel společnosti Astratex. A Darina jej doplňuje: "Ze spolupráce mám skutečně velkou radost." Dara bags měla pro svou záchranu i jiné nabídky, ale Astratex jí nabídl přesně to, co si přála. "Není to jen o penězích, ale o tom, že mi lidé v Astratexu pomohou s marketingem, a já se tak můžu konečně zase plně věnovat tomu, co mě na té práci baví nejvíc - návrhům kabelek a vymýšlení designu. Navíc je skvělé, že máme stejnou cílovou skupinu zákaznic. Pracující ženy, které mají rodinu a spoustu povinností," dodává k nově vzniklé spolupráci Darina Ermisová, zakladatelka značky Dara bags.

Značka Dara bags spouští internetový prodej svého nového sortimentu na e-shopu www.astratex.cz, prodej paralelně pokračuje i na www.darabags.com.

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Klíčová slova ČR-trh-internet-móda-styl-firmy-Astratex

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.