Zbyšek Pantůček byl nezvěstný déle než měsíc: Vrátí se, nebo zůstane v Itálii?

Zbyšek Pantůček 2

Autor: Pavel Krejčí

27. října 2023 12:42

Skoro dva týdny už uplynuly od chvíle, kdy se české herecké obci ulevilo díky policejní informaci o nalezení pohřešovaného Zbyška Pantůčka. Pátrání bylo odvoláno poté, co herce a dabéra našli v Itálii. Hodlá zůstat na jihu Evropy i nadále, anebo se vrátí domů?

Středočeští kriminalisté minulý týden v pondělí odvolali pátrání po Pantůčkovi, které probíhalo od 5. září. "Policistům se ve spolupráci se zahraničními kolegy podařilo zjistit, že se nyní zdržuje v Itálii," sdělila policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Podle nejnovějších informací Blesku už byl herce a dabéra navštívit jeho syn Zbyšek, ale nic konkrétního k tomu neprozradil. Deník přesto zjistil, že umělec bydlí v pronájmu, který platí z výdělků z práce v gastronomii. "Asi tady má fakt nějaké problémy, a proto od nich utekl," řekl zdroj zmíněného listu. 

Čtěte také

Pantůček pochází z umělecké rodiny, jeho rodiče byli zpěváci. On sám absolvoval konzervatoř, po které působil v Armádním uměleckém souboru Víta Nejedlého. Později byl členem divadelní společnosti Háta.

Plzeňský rodák je lidem známý především jako dabér, který propůjčil hlas například animovaným postavičkám z Toy Story či Madagaskaru. Diváci jej mohou znát také z televizních seriálů, například Kriminálka Anděl, Přístav nebo Krejzovi. 

Témata: Zbyšek Pantůček