Tori Spelling je na tom po rozvodu manžela špatně. I se svými pěti dětmi bydlí v kempu v karavanu

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Tori Spelling
Zdroj: DFree / Shutterstock

Představitelka Donny z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 by podle mnohých nejspíš měla mít šťastný život plný luxusu. Herečka Tori Spelling se ale místo toho potýká s finančními problémy a řeší i potíže s bydlením. Jak je to možné?

Už v červnu informoval US Magazine, že se herečka rozvádí se svým druhým manželem Deanem McDermottem. S tím žila déle než 18 let a z jejich vztahu vzešlo 5 dětí.

„Budeme spolu i nadále fungovat jako milující rodiče a v tomto těžkém období je podporovat,“ sliboval tehdy podle webu herec. Teď se ale zdá, že jeho podpora rozhodně není dostatečná. Tori i s pěti dětmi totiž podle všeho výrazně strádá.

Od známých do motelu

Největší problém má Tori Spelling s bydlením. Po rozvodu musela opustit nájemní dům, a to podle všeho nejen kvůli financím, ale také kvůli plísním, které se v něm objevily.

Z důvodu nedostatečných finančních prostředků si však nemohla dovolit najít jiné normální bydlení. Nějaký čas tak podle Page Six bydlela u příbuzných. Potom byla její rodina několikrát viděna v levných motelech.

Skončili v kempu

V současné době podle všeho žije Tori i se svými pěti dětmi v kempu v karavanu. Kemp se nachází v okrese Ventura v Kalifornii. V karavanu je sice dostatek místa pro všechny, rozhodně ale nejde o vhodné místo, kde vychovávat pět dětí.

Tori si momentálně nejspíš nemůže nic jiného dovolit. Spoléhat se na pomoc manžela, který ji v manželství opakovaně podváděl, v jejím případě nepřipadá v úvahu.

Spelling už v roce 2021 oznámila, že se vztah rozpadá. S manželem spali v oddělených místnostech, kvůli dětem se pokoušeli zachránit, co se dalo. To se ale nakonec nepovedlo, a pár tak skončil v rozvodovém řízení.

Zdroj: iDNES, Page Six, Daily Mail, People, US magazine

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články