Totální podcast s Martinem Macháčkem

Faktor hlava a její důležitost při výkonu sportovce. Práci s psychikou neřeší jen profesionálové, ale daleko důležitější roli dnes hraje také při výchově dalších generací fotbalistů.

Užijte si další netradiční nahlédnutí za oponu Edenu v rozhovoru se sportovním psychologem SKS Martinem Macháčkem.

Dvacátý čtvrtý díl Slavia – Totálního podcastu se sportovním psychologem SKS Martinem Macháčkem naleznete od dnešních 20:00 na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast a na YouTube Slavia TV.

Aktuálně

Proti PSG nebo Man City. Přípravky na turnajích v Holandsku

dnes
O víkendu se žákovské i přípravkové týmy U11, U10 a U9 zúčastnili prestižních turnajů v Holandsku. Nejstarší kategorie se na turnaji v Oldenzaalu střetla s Feyenoordem, Ajxem nebo Leverkusenem. Přípravky čekal prestižní turnaj Robin van Persie v Rotterdamu s Dortmundem, PSG a Manchesterem City.

Starší dorostenci otočili derby se Spartou, žáci přehráli Hradec Králové

včera
Tým U18 otočil ve druhém poločase derby se Spartou a vyhrál 3:2. Žáci U15 i U14 získali doma proti Hradci Králové plný počet bodů. B-tým si zajistil titul a postup do druhé ligy. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

O nových lídrech i dceři. A vzkaz fanouškům?

včera
Lukáš Provod se ve velkém posezonním rozhovoru rozpovídal o druhém místu, své vůdčí roli, otcovství i příštím ročníku, kdy bude se Slavií bojovat o postup do Ligy mistrů.

Další články