ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Senzační Senioři se setkali v Praze

Setkání ambasadorů klubů SenSen uspořádala Nadace Charty 77.

Senzační Senioři z celého Česka se sešli v Praze. Setkání ambasadorů klubů SenSen uspořádala Nadace Charty 77. Na programu bylo představení nové ředitelky Nadace Charty 77 Jolany Voldánové, preventivní kampaň Stop chřipce i téma umělé inteligence. Jako host vystoupila televizní moderátorka Saskia Burešová. 

Setkání ambasadorů patří mezi tradiční akce projektu SenSen. Zástupci seniorských klubů a organizací si při něm vyměňují zkušenosti a vzájemně se inspirují k nejrůznějším činnostem. V Praze se sešli 17. října ve Werichově vile.

SenSen_ambasadori_2023_pohled_do_salu_3.jpg
Ve Werichově vile se sešlo na 80 seniorů z celé ČR. 

Akci zahájilo představení nové ředitelky Nadace Charty 77 Jolany Voldánové, která vedení nadace a všech jejích projektů převzala v červnu od dlouholeté ředitelky Boženy Jirků.  Ta zamířila do čela správní rady.

SenSen_ambasadori_2023_Voldanova_Buresova_Topinkova.jpg
Ředitelka Nadace Charty 77 Jolana Voldánová, moderátorka Saskia Burešová a profesorka Eva Topinková. 

Následovaly dva bloky přednášek. SenSen se letos připojil k celorepublikové preventivní kampani Stop chřipce. Přednáška Prof. MUDr. Evy Topinkové, přednostky geriatrické kliniky 1. lékařské fakulty a VFN v Praze, proto přiblížila možnosti prevence a očkování. Tým lektorů Mgr. David Kudrna a Mgr. Petra Kudrna Sobková uvedli účastníky setkání do tématu umělé inteligence. 

SenSen_ambasadori_2023_Kudrna_Sobkova_4.jpg
Lektoři kyberbezpečnosti Mgr. David Kudrna a Mgr. Petra Kudrna Sobková. 

Akci ozdobil rozhovor ředitelky Nadace Charty 77 Jolany Voldánové s dlouholetou televizní moderátorkou Saskií Burešovou.

Děkujeme za spolupráci našim partnerům - agentuře Insighters, Werichově vile a Košík.cz za občerstvení. 


A na co se můžete dál těšit?

Zveme vás na další ročník Seniorského StarDance – už 3. prosince na pražském Žofíně.

StarDance.png
 

Přeplavme svůj La Manche 2024  – tradiční plavecká štafeta Senzačních Seniorů začne už v únoru. Podívejte se na videopozdrav Lucie Kubešové Leišové.

Redakce SenSen (LN),
30.10.2023