hledat

Tags:

Opus Magnum se dočká pokračování. Co o svém novém disku prozradil Prezident Lourajder?

Sdílej

Charismatický slovenský interpret Prezident Lourajder je znám tuzemské veřejnosti především díky napojení na label Ty Nikdy. Pochlubit se může již celou řadu releasů, o kterých se dá říct, že nepodléhají stárnutí a čas se jich nedotýká. Osobitá lyrika, hudební podklady i myšlenkové pochody…něčeho obdobného bychom se měli dočkat i v případě pokračování titulu „Opus Magnum“.

Od prvního dílu uběhlo již několik let a dá se spekulovat, jak brzy od jeho vydání se Ormos vrhnul do práce na rozšíření jeho diskografie. „Časová os sa rozpadla. Nič nedáva zmysel. Kto mohol, ten utiekol alebo uteká preč. Všetko horí. V kostole tancujú čerti, Ježiš drtí automaty, továreň je Bohom. Bezvládie. A my spolu sedíme na horskej dráhe a jazdíme cez to všetko. Je to šialené, čudné, smutné a krásne. Držte si klobúky,“ zaznělo od autora nového alba „Interregnum: Opus Magnum 2“.

To vychází 23. listopadu pod křídly již zmiňovaného Ty Nikdy a na jeho shopu je již možné realizovat předobjednávku. Tracklist se zastavil na dvanácti stopách a Prezident Lourajder vsází na svá slova, beaty, zvuky i skreče. To však neznamená, že by limitovaná edice o 300 ks vydávaná na vinylu neměla žádné hosty. Pozvání přijali Kato, Boy Wonder, Dusan Vlk, Fvck_Kvlt či Vanessa Weisz.

Tracklist:

Side R
01: IM FINE
02: Rúhanie
03: Team Tmy feat. Vanessa Weisz
04. Utečenec
05. Opus Magnum
06. Dážď So Snehom feat. Dusan Vlk, Fvck_Kvlt

Side I
07. Čakajte Prosím, Ste V Poradí 2
08. Lunapark
09. Hlupák feat. Boy Wonder
10. Držte Si Klobúky feat. Kato
11. Továreň
12. I LOVE YOU

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1