O2 a Air Bank nadělují novým i stávajícím zákazníkům každý měsíc odměnu 300 Kč zpět na účet. Využít ji mohou třeba na vysněný telefon, a to včetně iPhone 15

31. 10. 2023 – Vánoční kampaň u O2 startuje už 1. listopadu. Letos se ponese v duchu výhodného nakupování! Díky spojení O2 a Air Bank mohou společní zákazníci na nákup dárků využít pravidelnou odměnu 300 korun za aktivní využívání služeb obou společností. Proměnit ji mohou třeba ve splátky za nový, vysněný telefon. Všichni zákazníci navíc najdou v mobilní aplikaci Moje O2 voucher na slevu 1000 Kč z ceny vybraných zařízení za každou službu, kterou od O2 využívají – ať už jde o volání, internet nebo digitální TV. Díky oběma odměnám tak bude třeba nejnovější iPhone v podstatě za půlku!

Odměna 300 Kč

Díky tomu, že jsou O2 a Air Bank v rámci PPF jedna rodina, mohou mít letos společní zákazníci obou společností radostnější Vánoce. „Služby operátora a banky dnes využívá každý, tak proč nezískat dlouhodobou finanční odměnu za něco, co je už teď běžnou součástí našeho života? Stačí mít internet, mobilní tarif nebo televizi od O2, aktivně využívat svůj běžný účet u Air Bank a odměna 300 korun může našim společným zákazníkům přistát na účtu každý měsíc. A je jen na nich, jak s ní naloží. Využít ji mohou třeba na nákup vysněného telefonu pod stromeček, a to včetně nejnovějšího iPhone 15,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

iPhone za odměnu

Odměna 300 Kč na účet za využívání služeb O2 a Air Bank  

Díky aktivnímu využívání služeb O2 a Air Bank totiž mohou noví i stávající společní zákazníci proměnit svou měsíční odměnu 300 Kč třeba ve splátku vysněného telefonu z bohaté vánoční nabídky. Díky tomu, že jsou splátky u O2 bez navýšení, a jejich chytrému rozložení pak může být nový telefon dostupnější než kdykoli dříve.

O2 Radosti

V O2 Radostech, které jsou součástí mobilní aplikace Moje O2, čekají na zákazníky navíc i tradiční vánoční slevové vouchery na 1000 Kč. Jeden za každou službu volání, internet nebo digitální televize od O2. Pokud má zákazník 3 služby, získá hned 3 slevové kupóny, každý v hodnotě 1000 Kč. Ty pak může až do Štědrého dne využít na nákup 3 vybraných zařízení. Uplatnit je lze v kamenných prodejnách i e-shopu.

Vyberte dárek, peníze na splátky pošleme my  

Pokud zákazníci O2 zkombinují obě odměny, mohou mít třeba nejnovější iPhone 15 5G se 128 GB prakticky za půlku. Z ceny 23 989 Kč se nejprve odečte vánoční slevový voucher 1000 Kč. Poté stačí v tomto případě zaplatit rovnou při nákupu půlku a zvolit splátky bez navýšení na 36 měsíců. Jednotlivá splátka pak bude rovných 300 Kč měsíčně, což znamená, že ji plně pokryje pravidelná odměna za aktivní využívání služeb O2 a Air Bank.

Splátkování

Odměnu 300 Kč měsíčně mohou zákazníci podobně využít na splátky jakéhokoli telefonu z vánoční nabídky. Pokud zvolí třeba Xiaomi Redmi Note 12 5G, pak za nový telefon zaplatí rovnou při nákupu pouze 299 Kč, protože na dalších 36 splátek mohou využít opět svou pravidelnou odměnu 300 Kč za využívání služeb O2 a Air Bank.    

Jak odměnu 300 Kč měsíčně získat?  

Jsem klient Air Bank, chci si sjednat nově službu od O2  

Klienti Air Bank si mohou službu s vyúčtováním od O2 sjednat jednoduše v jakékoli prodejně O2 nebo prostřednictvím zákaznické linky 800 02 02 02. Konzultanti jim rovnou poradí, jak světy O2 a Air Bank jednoduše na pár kliknutí propojit, splnit ostatní podmínky nabídky a čerpat tak finanční odměnu a v budoucnu i další výhody.  

Jsem zákazník O2, chci si založit nově běžný účet u Air Bank  

Nový běžný účet od Air Bank si zákazníci jednoduše sjednají online přes mobilní aplikaci My Air nebo webové stránky airbank.cz a také na všech pobočkách banky. Odměnu 300 korun měsíčně (při splnění podmínek nabídky) si pak mohou zákazníci zapnout ve svém mobilním i internetovém bankovnictví.  

Veškeré podmínky nabídky, včetně minimální výše plateb došlých na Váš běžný účet u Air Bank a minimální částky vyúčtování placeného O2 z uvedeného účtu každý měsíc, najdete zde: https://www.airbank.cz/nabidka-s-o2/ a https://www.o2.cz/osobni/spolecna-nabidka-s-airbank.  

Vánoční kampaň

Odměny CLV

Operátor O2 se na odměny, které může letos čerpat zákazník, zaměřil i ve své vánoční kampani. „Zásadním komunikačním prvkem je, že Vánoce u O2 nekončí v prosinci, ale trvají celý rok. Proto jsme se v hlavním spotu rozhodli ukázat dlouhodobost atraktivní třísetkorunové odměny. Dalším nepřehlédnutelným prvkem kampaně je, že se v reklamě poprvé protne svět dvou rozličných reklamních konceptů obou značek. V reklamě O2 hostuje Tomáš Měcháček a naopak u Air Bank se objeví naše digitální postava Inteligentní sítě, Evy,” popisuje David Daneš, ředitel marketingové komunikace.  https://www.youtube-nocookie.com/embed/inwYXJXSudI?&controls=0

Zákazníci se s kampaní setkají v televizi, rádiích, tisku, outdooru, na internetu, sociálních sítích a také v O2 Prodejnách. Hlavní 40s reklamní video doplní taktické spoty zaměřené například na 5G telefony. Vůbec poprvé vznikal jeden ze spotů v úzké spolupráci s firmou Apple.   

Za kreativním konceptem kampaně stojí agentura Free Andy Agency. Spoty vznikaly ve slovenském 3D studiu Alien.    

  • Kreativní agentura: Free Andy Agency    
  • Klientsky servis: Dagmar Mikšíková a Žofia Drugdová    
  • Client service director: Žofia Drugdová   
  • Production manager: Samantha Berdy  
  • Kreativní team: Ondřej Křišťan, Milan Vagač, Jan Štěrbák  
  • Produkce kampaně: ALIEN Studio, Haike Ivanovičová    
  • Režisér: Max Turek    
  • Filmová produkce: Boogie Films  
  • Animace a obrazová postprodukce: ALIEN Studio, Ivan Uličný   
  • Zvuková postprodukce: KABELOVNA Studios