Rafal Walendzik novým generálním ředitelem společnosti Stock Plzeň-Božkov

Personálie
Společnost Stock Plzeň – Božkov informovala, že od začátku listopadu má nového generálního ředitele. Je jím Rafal Walendzik, který bude řídit aktivity Stock Spirits Group v České republice a na Slovensku. Ve funkci vystřídal Jana Havlise, ten tuto pozici zastával od března 2016. Rafal Walendzik je rovněž členem výkonného výboru skupiny Stock Spirits.
Rafal Walendzik bude nově řídit aktivity Stock Spirits Group v České republice a na Slovensku. Foto: Stock Plzeň – Božkov

Rafal Walendzik má bohaté zkušenosti v FMCG, například v oblasti obchodu, marketingu, vývoje nových produktů, řízení změn a rozvoje lidí. Pracoval mimo jiné pro organizace McCormick & Company, Harper Hygienics a naposledy pro společnost Kraft Heinz jako generální ředitel pro region jihovýchodní Asie.

Předtím pět let úspěšně vedl společnost Kraft Heinz v Polsku jako generální ředitel. Walendzik má za sebou prokazatelné úspěchy, včetně transformace společnosti Kraft Heinz v regionu jihovýchodní Asie na organizaci, která je zaměřena na budování značky, čímž napomohl jejímu konzistentnímu růstu. Svou kariéru zahájil ve společnosti Unilever. V soukromí je nadšenec do cyklistiky a F1.

PSALI JSME:
Vojtěch Bukač od října řídí Unilever v Česku a na Slovensku

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Mají solární panely a tepelná čerpadla smysl? Analýza dává důkaz

Analýza
Domácnosti, které si pořizují fotovoltaiku nebo tepelné čerpadlo, v drtivé většině případů opravdu uspoří a dočkají se výrazného snížení spotřeby. Vyplynulo to z analýzy, kterou na vzorku téměř 2,5 tisíce zákazníků zpracovala společnost ČEZ Prodej. Finanční a ekonomické informace (FAEI.cz) mají výsledky k dispozici.