Cimrmanolog Miloň Čepelka pokřtí novou knihu ve Strašnickém divadle

Nedělní podvečer, 5. listopadu 2023 od 18. hodiny, bude ve Strašnickém divadle patřit herci, spisovateli a především cimrmanologovi, který v sobotu 28. října převzal z rukou prezidenta republiky státní vyznamenání – medaili 1. stupně za zásluhy v oblasti kultury a umění. Není jim nikdo jiný než Miloň Čepelka.

Novou knihu povídek a fejetonů Letí to pamětí čeká během večera s názvem Na scéně s Miloněm Čepelkou slavnostní křest, kmotrem bude kolega z Divadla Járy Cimrmana Miroslav Táborský. Úryvky přečtou kolegové, slovem provede a na klavír doprovodí Patrik Ulrich. Těšit se můžete na improvizované rozhovory, ale i písně s texty Miloně Čepelky (a Zdeňka Svěráka), mnohé se objevují v pořadu Šansonárium. Autorem hudby je právě Patrik Ulrich.


O den dříve, v sobotu 4. 11. 2023, máte možnost navštívit divácky populární komedii Boening-Boening aneb Tři letušky v Paříži.  Francouzská situační, příjemně rozverná komedie, kde lásky přilétají a odlétají, začíná už ve 14.00 hodin, hodí se tedy pro celou rodinu. V hlavních rolích uvidíte Miroslava Šimůnka či Šárku Vaňkovou.

Strašnické divadlo připravuje řadu zajímavých akcí a titulů včetně premiér, které nabídne i v průběhu listopadu. Na diváky čeká například Strašnický strašidelný ples (16. listopadu) či premiéra třeskuté komedie Co na srdci (18, listopadu) s Václavem Liškou a Monikou Timkovou v hlavních rolích.

Více informací a vstupenky najdete na www.strasnicke-divadlo.cz.

You may also like...