Párty pávice Klumové: Polonahá dcera Leni i švagr jednorožec. Nejvíce oslnila Muskova matka

I letos modelka Heidi Klumová přichystala na Halloween velkolepý večírek. A opět se jí podařilo překvapit, když dorazila v originálním kostýmu páva – aby byl převlek perfektní, asistovalo jí několik profesionálních tanečníků. Mnohé oči se pak upřely na její dceru Leni ve velmi odvážném oblečku. Největší pozornost na sebe ovšem strhla matka podnikatele Elona Muska Maye. Ta se navlékla do stříbrného overalu a vypadala skvostně.

Padesátiletá německá topmodelka Heidi Klumová je právem nazývána královnou Halloweenu. Každý rok fanoušci po celém světě čekají, v jakém převleku se ukáže. Loňský lok obzvlášť překvapila, když šla za obřího červa.

ČTĚTE TAKÉ: Vypadáš jako mravenec, vysmál se 50 Cent Madonně a vyzval ji k nové plastice hýždí

Letos na večírek v New Yorku vynesla ohromující masku páva, přičemž ocas tvořilo hned deset profesionálních tanečníků ze skupiny Cirque Du Soleil. Její 34letý manžel a člen hudební kapely Tokio Hotel Tom Kaulitz svoji partnerku doplnil tím, že se převlékl za paví vejce.

Odvážná Leni

Již podruhé se halloweenské party zúčastnila také dcera modelky Leni Klumová. Stejně jako loni, když byla za kočku v černém lesklém overalu, se i nyní ukázala ve velmi odvážném outfitu odhalujícím její tělo – měla na sobě jen spodní prádlo, pruhované nadkolenky a růžovou paruku. Její maska měla připomínat hlavní postavičku z dětské pohádky Jahůdka a přátelé.

Ohromující Maye Musková

Na večírek dále dorazila matka nejbohatšího muže planety Elona Muska. Pětasedmdesátiletá Maye Musková vynesla stříbrný zářivý overal. Obličej měla zakrytý škraboškou s černým peřím. Na červeném koberci všechny naprosto okouzlila, protože na svůj věk vypadá opravdu skvěle.

Mezi příchozími hosty na epické party byli mimo jiné Bill Kaulitz, frontman kapely Tokio Hotel, převlečený za jednorožce, zpěvačka Becky G jako Mrtvá nevěsta či rapper Ice-T s manželkou jako gangsteři. Halloweenskou oslavu si nenechala ujít ani hudebnice Camila Cabello, která měla masku Mii Thermopolisové z filmu Deník princezny. Na další úchvatné kostýmy se můžete podívat v galerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nebuď zombie, daruj život! Alensa Hallowenská party plná hvězdných strašidel pomáhala

Tagy:
New York Elon Musk Halloween kostýmy Maye Musk Heidi Klum Heidi Klumová Tom Kaulitz Halloween Leni Klum Becky G halloweenské kostýmy Ice-T Bill Kaulitz Heidi Klum Halloween páv