Česky

Česky

English

menu
zavřít

Zastupitelé úřadují v kancelářích pro místní části

3. 11. 2023

Aktuality

205

Pokud bydlíte na Zálešné, Kútech, Podvesné nebo Benešově nábřeží a víte o nějakém problému ve svém okolí nebo máte podnět k vylepšení svého bydliště, ve středu 8. a 15. listopadu vám bude naslouchat zastupitel Lubomír Traub.

Místní části vnitřního Zlína spravují od letoška konkrétní zastupitelé. Důvodem je podle primátora Jiřího Korce fakt, že komunikace s občany v lokalitě, kde sami žijí, se ukázala jako osvědčený způsob k pochopení místních problémů a urychlení jejich řešení. „Navazujeme na odzkoušený model spolupráce, která má radnice s příměstskými částmi,“ uvedl primátor Korec.

Lubomír Traub se bude obyvatelům Zálešné a Kútů věnovat ve středu 8. listopadu od 16 do 17 hodin v kanceláři v budově Drofy na Zálešné I. Ve středu 15. listopadu pak bude od 16.30 do 17.30 úřadovat pro obyvatele Benešova nábřeží a Podvesné (víceúčelová budova na Benešově nábřeží 1739).

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru