Tak to je nečekaný směr! Darren Till se chystá na zápas proti ruské hvězdě?

Anglický zápasník Darren Till nedávno přiznal, že se údajně blíží k dohodě s Misfits Boxing a potenciálně by mohl při svém nadcházejícím zápase bojovat s Mikem Perrym. Ten však ohlásil jiný souboj. Perry se na konci roku utká s bývalým šampionem UFC Eddiem Alvarezem a Till tak musí hledat jiného soupeře, což už se mu možná povedlo.    


Potyčka na ranní OKTAGON váze si bohužel vyžádala zranění, které ohrožuje souboj?

V únoru vyšlo najevo, že byl Till vyřazen z organizace UFC, což bylo pro mnoho lidí překvapením. Přesto krátce poté Till na sociálních sítích objasnil, že požádal o propuštění, aby se mohl soustředit na některé jiné věci a chvíli bojovat mimo organizaci UFC. Od té doby se o dalším zápase Darrena Tilla nemluví. Podle ruského serveru Red Fury však bývalý titulový vyzyvatel jedná o zápase s ruským zápasníkem a hvězdou sociálních sítí Magomedem Ismailovem.

„Podle našich informací se na jednom z turnajů v Rusku připravuje zápas Magomeda Ismailova proti Darrenu Tillovi! Strany jsou v pokročilé fázi jednání. Tuto informaci nám potvrdil přítel Magomeda Ismailova,“ uvedl portál Red Fury na Instagramu.

Prozatím nebylo oznámeno žádné datum ani bližší informace ohledně tohoto potenciálního zápasu mezi Darrenem Tillem a Magomedem Ismailovem. Podle zprávy by však měl být součástí většího turnaje a měl by se konat v Rusku. Magomed Ismailov (18-3-1) naposledy bojoval v MMA v prosinci loňského roku, kdy porazil bývalého šampiona Bellatoru ve střední váze Alexandra Shlemenka. Předtím se v boxu střetl Aleksandarem Iličem, kterého porazil na body. Naposledy se podle pravidel boxu utkal s Ivanem Shtyrkovem, kterého také porazil na body.

Darren Till (18-5-1) ukončil své působení v UFC třemi prohranými zápasy a naposledy bojoval v prosinci loňského roku, kdy utrpěl porážku s Dricusem Du Plessisem. Till má v UFC bilanci 6-5-1 a na svém kontě má mimo jiné významná vítězství nad Kelvinem Gastelumem, Stephenem Thompsonem a Donaldem Cerronem.




 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *