InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statečný boj oslabených Božetic na Sepekov nestačil

BOŽETICE – Šlágrem předposledního podzimního kola céčkové skupiny I. B třídy bylo místní „El Clásico“ mezi fotbalisty Božetic a Sepekova. Domácí museli nastoupit se skutečným torzem sestavy, dva důležití hráči Januš a Pavel Stejskal jsou v trestu za vyloučení, další včetně brankáře Krauseho zranění. Na hřišti se tak objevili už v základní sestavě třeba i vedoucí mužstva Jan Kolář nebo Jiří Dušek (46), který pověsil kopačky v A týmu před lety na hřebík. Naopak Sepekov byl v plné síle s kompletní kostrou a zápas tak měl jasného favorita. Možná i proto utkání trochu chybělo tempo. Diváky zahřál krásnou střelou přímým nártem Václav Kosík, která ale jen roztřásla ve 24. minutě tyč božetické branky. Sepekov se ujal vedení až za tři minuty, kdy se ve vápně prosadil kapitán Martin Tupý. Po pauze se nakonec dočkal své branky i Kosík a ještě jednou rozvlnil síť Tupý. Domácí božetické torzo bojovalo statečně, ale k bodům mělo tentokrát hodně daleko – 0:3.

Vzhledem k aktuálnímu stavu kádru, kdy dávají už pár týdnů jen těžko sestavu dohromady, bude pro fotbalisty Božetic – a nejen je na této nejnižší krajské úrovni – konec podzimu spíše vysvobozením. Nadcházející víkend je na programu poslední kolo první části sezony – Milevsko B příští neděli v dalším derby od 14 hodin hostí nedaleké Chyšky.

TJ Božetice – TJ Sokol Sepekov 0:3

(0:1). Branky: 27. a 61. Tupý, 56. V. Kosík. Rozhodčí: Černý – Rynda, P. Fara. ŽK: 3–1 (Josef Fara, Dušek, Pavlík – M. Novák). Přihlíželo 80 diváků.

Sestava Božetic: T. Horek – Pecka, Kotrba, M. Fara, F. Stejskal – Pavlík (83. Alexa), Dušek (59. Plavec), L. Stejskal, Fořt – Josef Fara, Kolář (72. Čipera).

Sestava Sepekova: Kainráth – M. Kosobud (63. V. Doubek), J. Kosobud, Petr, Bolek (71. Brůžek) – Čunát (54. M. Novák), Komárek, F. Doubek, V. Kosík – Kuchař (77. M. Koutník), Tupý (83. Mička).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace