Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Závažný zločin na Jablonecku: Policie zadržela mladistvého!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
5. listopadu 2023
18:45
Autor: ČTK, VaB - 
5. listopadu 2023
13:18

Mladistvý pachatel měl na Jablonecku spáchat v sobotu zvlášť závažný zločin, informovala policie. Kriminalisté ho zadrželi, k případu ale odmítli uvést bližší informace. Za vším pravděpodobně stojí hádka mezi dvěma chlapci, po které jeden z nich zemřel. 

Kriminalisté vyšetřují zvlášť závažný zločin na Jablonecku. Pachatele policisté zadrželi, tudíž nehrozí, že by ve svém jednání pokračoval. Jde o mladistvého, ČTK to řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Případ policisté vyšetřují od sobotního večera. „Vzhledem k tomu, že se jedná o osobu mladistvou, nebudeme k případu uvádět žádné bližší informace,“ uvedla mluvčí.

Podle CNN Prima News může jít o rvačku dvou šestnáctiletých chlapců, obětí by měl být kamarád zadrženého mladistvého. „Co jsem slyšela, tak se dva šestnáctiletí kluci poprali, jeden toho druhého pobodal a pak utekl,“ popsala televizi obyvatelka domu nedaleko centra města, kde mělo k útoku dojít. Zraněný by měl být i dopadený mladík, po kterém policie pátrala. Motiv je zatím neznámý. 

Video  U Krajského soudu v Ostravě opět začal proces s odsouzený dvojnásobný vrahem Pavlem Nárožným.  - Michal Charbulák
Video se připravuje ...

Uživatel_5348861 ( 6. listopadu 2023 13:13 )

Tak si ty zprávy nechte, když nesmíte nic zveřejňovat. Tu Evropskou ochranu vrahů a zločinců nám byl čert dlužen.

diskutujici ( 6. listopadu 2023 05:34 )

Nějaké vločky?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání