Banes Motor České Budějovice
05.11.2023, Denisa Józsová, Adam Pavlíček

Padesát minut jsme byli lepším týmem, hodnotil Martin Beránek

Martin Beránek sehrál v zápase proti brněnské Kometě důležitou roli. Dostával prostor standardně v oslabení, ale také v přesilovce. Také zapsal na konto první branku utkání, když se prosadil ze samostatného úniku. Jak zápas hodnotil?

Jak byste zhodnotil dnešní utkání proti Kometě?
Padesát minut jsme je přehrávali, byli jsme více na puku a lepší v pohybu. Škoda posledních deseti minut, tam jsme trochu vypli a dostali dva góly. Zdramatizovali jsme to. Ale tři body máme, za to jsme rádi.

Patříte mezi nejlepší týmy v oslabení, ale také jste v nich vstřelili už šest gólů. Co k tomu říct?
Za nás je to určitě dobré! Chtěli bychom, aby nám to tam takhle padalo dál. Jsme na oslabení všichni rychlí hráči, z toho pramení ty samostatné úniky. Ordy má hodně gólů. Doufám, že se přidají i další hráči.

Jak byste popsal vaši branku?
Měl jsem celou dobu to zakončení v hlavě. Najížděl jsem už hodně ze strany a trochu mi tam skákal puk, tak jsem zkusil forhendovou kličku a dopadlo to dobře.

Hrál jste dnes oslabení i přesilovky. Takže s rolí v týmu jste asi spokojený?
Dneska to bylo super. Vypadl Síma, tak jsem šel místo něj na přesilovku. Hodně se ale vidím v oslabení, v něm bych řekl, že hrajeme dobře a doufám, že nám to tak půjde dál.

Co jste si myslel o zákroku, který na vás proběhl v půlce druhé třetiny?
Vlastně úplně nevím, co k tomu říct, moc jsem to neviděl. Jde spíše o to, že mám od začátku sezony problémy se zády, pár zápasů jsem kvůli tomu nehrál. Dostal jsem přímo na páteř a bál jsem se, ale naštěstí to dobře dopadlo. Máme volno, tak se dám do kupy.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....