Hlavní obsah

Serena v latexu, Demi celá ve stříbře a Hathaway v džínové róbě. Módní Oscaři byli velká podívaná!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní svět včera zažil v New Yorku velkou slávu. Americké přírodovědné muzeum na Manhattanu hostilo slavnostní udělování cen CFDA, což je v oblasti módy něco jako Oscaři v oblasti filmu. Večerem provázela Anne Hathaway a jako jedna z mála nevsadila na černou. Ostatní dámy dokázaly, že tahle barva není ani trochu nudná a už vůbec nepatří jen na pohřby.

Článek

Byla to obrovská módní událost a samozřejmě přehlídka těch nejkrásnějších večerních šatů. Koneckonců, když jdete na předávání „módních Oscarů“, jakými ceny CFDA bezesporu jsou, nevyrazíte jen tak v ledasčem. Co se týče barev, letošní ceny s přehledem ovládla černá barva.

Barevná Anne Hathaway

Letošní předávání cen měla hostit a moderovat módní ikona a slavná herečka Sarah Jessica Parker. Na poslední chvíli se ale musela kvůli „nepředvídatelným událostem“ omluvit a její náhradnicí se stala herečka Anne Hathaway. A hned na úvod vtipkovala: „Jsem vaše dnešní hostitelka, náhradnice Sarah Jessicy Parker. A nejsem Amal Clooney, jak mě někdy na internetu označují…“ Upozornila tak na to, že si je s manželkou George Clooneyho docela podobná a občas je to zdroj malých nedorozumění.

Přítomné však herečka neokouzlila jen vtipem a příjemným vystupováním, ale i svými módními kreacemi. Část večera strávila v džínové maxisukni s nepřehlédnutelnou vlečkou a džínovým topem z dílny návrháře Ralpha Laurena, následně se převlékla do nádherných rudých šatů zdobených květy. A i když jako jedna z mála vsadila na barvy, nikoli na černou, neudělala chybu.

Foto: Profimedia.cz

Anne Hathaway za večer vystřídala dva modely – a oba byly nádhernéFoto: Profimedia.cz

Serena Williams si odnesla cenu

Mnoho ostatních dam se ale zahalilo do černé, nicméně vůbec to nebyla nuda. Většině se totiž podařilo jednoduchost barvy vybalancovat zajímavým střihem, hlubokým výstřihem, lesklým materiálem či jiným zajímavým prvkem. Podívat se na to můžete v galerii.

Speciální zmínku si zaslouží dvě slavné dámy: Serena Williams a její kamarádka Kim Kardashian. Z jejích rukou si totiž tenistka převzala cenu pro módní ikonu, kterou v předešlých letech získala například modelka Naomi Campbell, herečka a zpěvačka Zendaya či zpěvačka Beyoncé. „Dnes tu před vámi nestojím jako sportovkyně, ale jako někdo, kdo osobně zažil mimořádnou sílu módy,“ řekla Serena při přebírání ceny.

A nutno říct, že ani jedna se včera nedržela módně nijak zkrátka. Serena Williams oblékla monstrózní černou róbu, kterou pro ni speciálně pro tuto příležitost navrhl předseda módních cen a CFDA, návrhář Thom Browne. Černou zvolila i Kim Kardashian a její křivky nebezpečně obepínala róba od luxusní módní značky Chrome Hearts.

Černá sluší všem, ubírá kila, dodává na eleganci. Proto by vám neměla v šatníku chybět. Tady je 20 černých šatů, které lichotí postavě a zajistí vám záplavu komplimentů.

Načítám