Šokující! Prince Williama pokousalo cizí dítě!

To je šok a nedůvěra! Princ William byl při setkání s davem v Singapuru doslova pokousán. Jako by to nestačilo, vévodkyně Kate nemohla přispěchat na záchranu svého manžela a budoucího krále Britů, protože v okruhu stovek kilometrů nebyla nikde k nalezení… Co se tam dělo?

Princ William rozhodně nečekal tak neuvěřitelné dobrodružství! Následník britského trůnu zavítal do Singapuru, kde se již brzy bude konat ceremonie ekologické ceny Earthshot Prize. Jak už to při zahraničních návštěvách bývá, manžel vévodkyně Kate se musel setkat s davem náhodných kolemjdoucích, srdečně pozdravit děti a potřást si rukou s fanoušky. Sama Kate zůstala v Británii, protože datum galavečera kolidovalo s důležitými školními zkouškami prince George, příštího budoucího anglického krále. William si zpočátku vedl velmi dobře. Zkušený manžel a otec věděli, jak mluvit s matkou držící malé dítě. „Jak spí? Spí dobře?“ zeptal se William. Netušil, co bude dál!

Dítě, rozesmáté od ucha k uchu, bez jakéhokoli povyku popadlo princův prst, nacpalo mu ho do úst a vší silou ho kousalo, až z Williama málem vytáhlo modrou krev! 

Mezitím se dítě ze Singapuru již stalo hvězdou internetu. Ukázalo se, že je to 8měsíční chlapec jménem Albane Costa. Když mu rodiče řeknou, co udělal v Singapuru, nepochybně bude mít příběh, který zaujme každého.