Fajn rádio spouští Next generation, pořad s influencery o mladých talentech  

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia spouští nový pořad Next generation zaměřený na Generaci Z. Jde o osobní tipy na songy od mladých českých hvězd hudební scény i TikToku a Instagramu jako je Timmy White, Sofian Medjmedj, Totally nothin‘, David Hložek alias Jsemhusby a další. Pořad poběží každé pondělí a středu ve 20:00 hod. on-air na Fajn rádiu. Next generation podpoří mladé začínající talenty, které zatím česká rádia nehrají. 

Zdroj: Fajn rádio

Fajn rádio patřící do mediální skupiny Media Bohemia spouští nový pořad s názvem Next generation. Ten budou moderovat mladí čeští hudebníci a influenceři jako je Brixtn, Aiko, Timmy White, Joshua Curran, 20 minutes, Iwato neboli Filip Wintr a David Hložek, The Valentines, Sofian Medjmedj, Licklip, Totally nothin‘ a další. Pořad běží ve vysílání od 6. listopadu každé pondělí a středu od 20:00 hod. 

„Tenhle pořad se hodně liší od všech, které jsme tu zatím měli. Obecně s v rádiích hraje hudba, kterou už posluchači znají, preferují a vychází dobře v tzv. call-outech. Tady to bude ale jiné. Nepůjde o žádné algoritmy, ale o čisté osobní doporučení lidí z Generace Z, tedy mladých českých hvězd,“ říká Ondřej Cikán, programový ředitel Fajn rádia. 

Fajn rádio dává díky Next generation prostor novým začínajícím umělcům. Navíc si slibuje od spolupráce s influencery a hudebníky další posílení positioningu nejoblíbenějšího českého rádia pro generaci Z. 

„Rozhodně je to první krok, kterým odstartujeme sérii generačních změn v českém éteru. Budeme moc rádi, když se Fajn rádio stane se svými streamy takovou líhní mladých talentů, kteří si u nás vše vyzkouší, než vyrazí do českého mainstreamového showbyznysu. Navíc na Fajn rádiu můžou udělat i chyby a nikdo je za to nebude hejtovat, protože prostě chyby k začátkům patří,“ dodává Ondřej Cikán. 

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .