Joker Ilič podepsal další velký zápas, ale bohužel opět mimo OKTAGON

Ilič

Už nějakou dobu se spekuluje o odvetě mezi Aleksandarem „Jokerem“ Iličem a ostříleným ruským veteránem Alexandrem Shlemenkem. Oba bojovníci v posledních dnech podepsali potřebné smlouvy a této odvetné bitvě nyní nic nebrání! Kdy a kde se uskuteční?


Naštvaný psychopat Aleš Bejr má vzkaz pro „Onďu“ Novotného

Organizace RCC právě zveřejnila nejnovější informace týkající se odvety. Podle ruské organizace můžeme odvetu mezi „Jokerem“ a Shlemenkem očekávat na konci roku, přesněji 15. prosince. Srbský bojovník tento příspěvek okomentoval: „Musím ho dorazit. Necítím nic neobvyklého. K téhle odvetě mělo dojít. Věděl jsem, že se dřív nebo později utkáme. Shlemenka opět porazím. Nelíbí se mi, jak mluví o našem prvním zápase, stěžuje si na rozhodčí. Už teď na ně tlačí a mluví špatně právě o tom zastavení zápasu.“ 

Bohužel se tedy Ilič v organizaci OKTAGON do konce roku nepředstaví. RCC chystá na konec kalendářního roku velkolepý galavečer a kromě Iliče a Shlemenka by se na něm měli utkat i legendární Alexej Oleinik nebo Ivan Shtyrkov. Objevit by se zde měl i Vitaly Minakov (22-2) – bývalý šampion Bellatoru v těžké váze. To jsou na ruské zápasnické scéně skutečně zvučná jména. 




Připomeňme, že „Joker“ se v srpnu loňského roku utkal s Alexandrem Shlemenkem a Rusové očekávali, že Shlemenko Iliče bez problémů porazí. Shlemenkovo vítězství mělo posloužit jako „předehra“ k očekávanému souboji s Magomedem Ismailovem, ale „Joker“ jim plány výrazně zhatil. Srbský zápasník knockautoval Shlemenka v prvním kole zápasu a navíc získal lukrativní boxerský zápas a nastoupil proti zmíněnému Ismailovovi, se kterým poté padl na body. Rozhodně si však tak či tak skvěle vydělal.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený RCC_MMA (@rcc_mma)

 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *